IOT-SOULUTION

Produk unggulan

BÉRITA PALING ÉNGGAL

  • Kurangna krisis inti

    Dilema kakurangan inti global parantos janten kaayaan anu dipikaterang dina industri komunikasi jaringan, sareng teu acan ditingkatkeun dugi ka ayeuna. Pangiriman chip jauh, sareng bahan baku ogé nyanghareupan kaayaan naékna harga gancang. Kripik inti henteu tiasa ...

  • Pameran otomasi industri internasional sareng robotics Shanghai anu ka-8 ti ChiLink IOT di 2019 réngsé sampurna

    Pameran otomotif industri internasional sareng robotics internasional ka-8 ChiLink IOT di 2019 réngsé sampurna Waktos: Mei 6-8, 2019 Tempat: Aula Pameran Shanghai World Expo b018 The three-day 8th Shanghai international industrial automation and robotics exhibit i ...

  • Kegiatan perjalanan perusahaan

    Dina raraga bersantai sareng ngirangan tekanan, ningkatkeun komunikasi sareng komunikasi antar kolega sareng ningkatkeun hubungan silaturahmi, perusahaan kami ngayakeun perjalanan pinuh ka Heyuan tanggal 15 Séptémber 2018. Candak kami ngalaman bumi suci di danau. Hayu karyawan ningkatkeun komunikasi sareng ngartos ...