Platform Manajemén Awan ChiLink

Pedaran pondok:

Platform manajemén awan ChiLink, dumasar kana téknologi komputasi awan, nyayogikeun palanggan pikeun jasa manajemén alat-alat terminal anu masif. Platform sadar kana terminal router nirkabel


Detil Produk

Aplikasi Adat

Fitur platform

Platform manajemén awan ChiLink, dumasar kana téknologi komputasi awan, nyayogikeun palanggan pikeun jasa manajemén alat-alat terminal anu masif. Platform sadar kana terminal router nirkabel

Monitoring status produk, pamutahiran jauh, jasa posisi lokasi, push iklan, manajemén gudang éksternal, data bisnis transmisi transparan, kontrol otoritas pamaké, jsb.

Fungsi manajemén anu lengkep.

Épansi paralel tiasa ngadukung aksés kana jutaan alat terminal. Ngurangan biaya perawatan peralatan, nurunkeun halangan pikeun pamekaran sareng panggunaan proyek pakakas komunikasi,

Nyiptakeun nilai maksimum pikeun konsumén.

 

Panganteur Platform

Ngajalankeun status monitoring

Peta panorama nunjukkeun distribusi alat-alat, sareng sacara intuitif ngatur panyebaran sareng status operasional proyek

Manajemén lengkep inpormasi operasi router, kaasup status online, IP, port, patalimarga, modeu jaringan, kakuatan sinyal, jsb.

Statistik operasi anu akurat, simpen statistik tina sababaraha data operasi sapertos aksés mimiti router kana sistem, login, kagiatan, lalu lintas, jst.

Ngadukung sababaraha cara nempatkeun sapertos GPS, posisi base station ditulungan, posisi hibrid WIFI, jsb.

Ngarojong sababaraha sistem koordinat peta sapertos AutoNavi, Baidu, sareng Goole, sareng nyayogikeun fungsi konvérsi éksternal pikeun mempermudah panggunaan proyék pangguna

Manajemén konfigurasi parameter jauh / kadali jauh / saluran jauh

Jauh ningali / ngarobih konfigurasi parameter ayeuna tina router

Laporkeun / kirimkeun file konfigurasi parameter, ngainisialkeun sababaraha parameter dina angkatan

Parameter diklasifikasikeun dumasar kana atribut bisnis, nyayogikeun validitas sareng validitas legitimasi, singget sareng gampang dianggo

Ngadukung restart jarak jauh tina router, ngadukung balikan deui rutin

Ngarojong pamutahiran jauh tina router, TCP / UDP / FTP sababaraha modeu pamutahiran pikeun minuhan kaayaan jaringan perusahaan anu béda

Ngadukung néwak pakét jauh sareng ngarangkep file, unggah sareng nganalisis, sareng néwak paket otomatis pikeun patalimarga anu teu normal tiasa diatur

Dukung relay éksternal router pikeun dihurungkeun atanapi mareuman jarak jauh

Otomatis alokasi alamat IP saluran jauh pikeun ngawujudkeun patalina sambungan alat dina bagéan jaringan anu béda

PC dina perusahaan LAN tiasa langsung ngakses router sareng komputer anu langkung handap ngalangkungan saluran jauh

zhilian (1)

Laporan statistik sareng alarm

Laporan lalu lintas, ngadukung panempoan statistik bulanan, unggal dinten, sareng jam, anu tiasa sacara akurat ngabédakeun patalimarga slot kartu SIM anu béda sareng modeu jaringan

Laporan kakuatan sinyal jaringan

Tingkat online, laporan durasi online

Alat laporan online sareng laporan rékaman offline

Laporan éta ngadukung ékspor kana Excel, PDF, gambar sareng format sanés

Ngadukung pangguna pikeun mastikeun inpormasi alarem, tambihan / edit / tingali solusi alarm dina waktos ayeuna

Nampilkeun inpormasi alarm sareng real-time

Manajemén aksés alat WIFI sareng operasi iklan

Ningali inpormasi status alat sélulér (telepon sélulér, tablet, sareng sajabana) anu nyambung kana WIFI, sareng laporkeun URL pikeun neundeun sareng pamundut

Wates lalu lintas bulanan sareng wates waktu aksés pikeun alat aksés WIFI

Dukung fungsi tagihan waktos kode verifikasi

Iklan portal disebarkeun ti jauh, sareng éta ngadukung sababaraha cara oténtikasi Portal sapertos email sareng SMS.zhilian (2)

Kontrol kaamanan sareng aksés

Ngadukung sababaraha jinis pangguna pikeun pangguna, operator, sareng administrator super-only

Ngarojong setelan numutkeun idin diréktori terminal, unggal pangguna ngan ukur tiasa ningali alat dina ruang lingkup tugas ijin

Panyimpenan énkripsi bidang anu sénsitip sapertos kecap akses

Ngarojong ssl énkripsi pangiriman

zhilian (3)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk