Profil Perusahaan

ChiLink ti Cina, Ngaitkeun dunya.

Kerjasama Profesional

Ngadegkeun bisnis kalayan integritas

Inovasi sareng pamekaran

Kapuasan palanggan

Shenzhen ChiLink IoT Technology Co., Ltd.mangrupikeun perusahaan IoT khusus kanggo nyayogikeun produk komunikasi jaringan sareng kelas nirkabel sareng solusi. ChiLink IoT Technology ngagabungkeun pamekaran produk, produksi, penjualan, jasa téknis sareng pamekaran khusus. Ti saprak didirikeun, perusahaan parantos nyayogikeun produk sareng solusi M2M dumasar kana komunikasi sélulér pikeun sadaya lapisan masarakat.

Produk kaasup sérver port serial, modul LoRa, modul wifi, modul posisi GPS, modul posisi Beidou, modérs kelas 3G / 4G, GPRS DTU, 3G / 4G DTU, router nirkabel kelas 3G / 4G industri, wifi mobil, beban langsung balancing router, komputer industri 4G, platform awan M2M sareng perangkat keras sareng parangkat lunak sanés.

Éta kalebet kakuatan pinter, transportasi pinter, panyalindungan seuneu pinter, bumi pinter, konservasi cai pinter, perawatan médis pinter, kabinét ékspres, muatan tumpukan, terminal mandiri, kaamanan umum, komunikasi kaamanan, monitoring industri, perlindungan lingkungan, monitoring lingkungan, jalan pencahyaan, budidaya kembang, sareng kendaraan Wifi sareng lapangan sanésna.

ChiLink ngagaduhan tim profesional komunikasi jaringan industri R&D, anu diwangun ku insinyur éléktronik, insinyur perangkat lunak sareng insinyur jaringan anu gaduh pangalaman anu euyeub dina aplikasi sistem. Éta ngadopsi prosés pangwangunan sareng standar produk industri. Téknologi terkemuka internasional, inovasi kontinyu, ngudag kaunggulan, ngembangkeun séri produk komunikasi industri anu stabil sareng dipercaya, sareng kéngingkeun sajumlah penemuan sareng patén-patén.