Industrial 5G / 4G / 3G Router

  • RouterZS5000

    RouterZS5000

    Desain Kelas Industri Anggo modul nirkabel kelas industri performa tinggi Paké prosésor kelas tinggi 32-bit prosésor Ngadukung modeu daya handap, kalebet modeu bobo, waktos login atanapi modeu logout sareng modeu ngamimitian atanapi mode shutdown Paké cangkang CRS logam cangkang, dissipation panas nyaéta sumber listrik anu saé : 7.5V ~ 32V DC (diperpanjang janten 36V Maksimum) Gelar panyalindungan : IP34 (Max IP51 characteristics Karakteristik jaringan port Gigabit Ethernet det Deteksi fluks palabuhan Link pangimeutan real-time ...
  • ZR2000 Industrial 4G Router

    ZR2000 Industrial 4G Router

    Anggo jaringan 2/3 / 4G pikeun nyayogikeun pangguna kana fungsi transmisi nirkabel, ngadukung FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA, EVDO, GSM sareng standar komunikasi internasional anu sanés. Ngadopsi prosesor industri performa tinggi Qualcomm QCA9531 sareng modul nirkabel, sareng 1 port serial (RS232 atanapi RS485), 2 port Ethernet sareng 1 interface WiFi.

  • ZR1000 Industrial 4G GPS Cellular Router

    ZR1000 Industri 4G GPS Sélular Router

    ZP3000 series remote control gateway mangrupikeun gateway komunikasi nirkabel pikeun Internet of Things, anu ngadukung standar jaringan broadband mobile 3G / 4G sapertos FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA (HSPA +), CDMA2000 (EVDO), sareng TD-Scdma . Pangguna nyayogikeun fungsi transmisi jaringan gancang-gancang sareng gancang.

  • ZR5000 Industrial 4G Cellular Router

    ZR5000 Industrial 4G sélular Router

    Kauntungan utama ● Nganggo Qualcomm prosesor kinerja tinggi industri Qca9531 mangrupikeun chip solusi mainstream anu dirancang ku Qualcomm pikeun router anu cerdas, kalayan kinerja anu saé, konsumsi kakuatan rendah sareng aksés Internét anu langkung stabil. ● Alat dukungan Watchdog tiasa dianggo stabil 24 jam ● Berlaku pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi industri ● Manajemén jarak jauh platform awan M2M platform M2M utamina dianggo pikeun manajemén angkutan router, anu ngajantenkeun anjeun gampang und ...
  • ZR9000 5G Dual SIM Card Cellular Router

    ZR9000 5G Dual SIM Card sélular Router

    Kauntungan utama ● Nganggo Qualcomm prosesor kinerja tinggi industri Qca9531 mangrupikeun chip solusi mainstream anu dirancang ku Qualcomm pikeun router anu cerdas, kalayan kinerja anu saé, konsumsi kakuatan rendah sareng aksés Internét anu langkung stabil. ● Alat dukungan Watchdog tiasa dianggo stabil 24 jam ● Berlaku pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi industri ● Manajemén jarak jauh platform awan M2M platform M2M utamina dianggo pikeun manajemén angkutan router, anu ngajantenkeun anjeun gampang und ...