Kelas industri 3G / 4G DTU

  • NB-IoT /4G DTU

    NB-IoT / 4G DTU

    ZD1000 DTU mangrupikeun terminal data nirkabel pikeun Internet of Things, anu ngagunakeun jaringan NB-IoT / 4G umum pikeun nyayogikeun pangguna fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel. Produkna nganggo prosesor 32-bit industri-tingkat kakuatan low sareng modul nirkabel kelas industri, kalayan sistem operasi real-time anu dipasang salaku platform dukungan parangkat lunak, sareng nyayogikeun antarmuka RS232 / TTL sareng RS485, anu tiasa langsung nyambung kana alat serial pikeun ngahontal pangiriman data anu transparan.

  • DTU ZD3030

    DTU ZD3030

    ZD3030 WCDMA / HSDPA / HSUPA IP Modem TAGS: ● WCDMA / HSDPA / HSUPA Network ● port RS232 / RS485 / TTL ● Ngarojong pusat data dobel, hiji utama sareng cadangan anu sanés ● Nyayogikeun perangkat lunak manajemén pikeun manajemén jarak jauh ZD3030 IP Modem mangrupikeun sél sélular alat terminal sareng terminal data nirkabel pikeun Internet of Things, anu nganggo jaringan NB-IoT GPRS / CDMA / WCDMA / EVDO umum pikeun nyayogikeun pangguna fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel. Produk nganggo low-power industri-grade 32-b ...