NB-IoT / 4G DTU

Pedaran pondok:

ZD1000 DTU mangrupikeun terminal data nirkabel pikeun Internet of Things, anu ngagunakeun jaringan NB-IoT / 4G umum pikeun nyayogikeun pangguna fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel. Produkna nganggo prosesor 32-bit industri-tingkat kakuatan low sareng modul nirkabel kelas industri, kalayan sistem operasi real-time anu dipasang salaku platform dukungan parangkat lunak, sareng nyayogikeun antarmuka RS232 / TTL sareng RS485, anu tiasa langsung nyambung kana alat serial pikeun ngahontal pangiriman data anu transparan.


Detil Produk

Modél Pesenan

Pedaran pondok

Spésifikasi

Struktur

Aplikasi Adat

Fitur produk

● modul komunikasi nirkabel industri diadopsi

● Kakuatan low chip prosésor industri 32-bit diadopsi

● Éta ngadopsi cangkang stamping logam kalayan kelas perlindungan IP30, anu khusus cocog pikeun panggunaan situs industri

● Lebar input voltaseu (5 ~ 36V)

 

Mantap sareng dipercaya

● Diwangun dina desain mérek hardware pikeun ngajaga sistem tetep stabil

mailt (3) 

● Mékanisme anti muterna lengkep diadopsi pikeun mastikeun yén tautan data online sacara real waktos

● Diwangun dina panyalindungan 15K ESD pikeun antar muka RS232 / RS485 / TTL

● Diwangun dina panyalindungan 15K ESD pikeun panganteur SIM / USIM

● Diwangun dina panyalindungan koneksi anti sabalikna tina catu daya

 

Easy ngagunakeun

● Antarmuka terminal industri diadopsi, khususna cocog pikeun kabel lapangan industri

● Nyayogikeun hiji saluran antar muka RS232 standar, hiji saluran antarbeungeut RS485 standar sareng hiji kanal antarmuka serial TTL (henteu dibagi sareng RS232), anu tiasa langsung nyambung sareng alat antar muka sérial pikeun nyayogikeun jasa tautan jaringan

● Parangkat lunak konfigurasi PC saderhana sareng gampang dianggo tiasa sacara gampang ngatur parameter jaringan palanggan

● Terminal data anu cerdas tiasa nyayogikeun jasa jaringan saatos parameter na ngonpigurasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ZD1000

    NBIoT

    vérsi

    Vérsi 4G

    2G

    -

    -

    3G

    -

    -

    4G

    -

    NB-IoT

    -

    Rs232

    Rs485

    TTL

    Input tegangan lega (5-36V)

    Modél rujukan:

    ZD1N20

    ZD1720

    ZD1000 DTU mangrupikeun terminal data nirkabel pikeun Internet of Things, anu ngagunakeun jaringan NB-IoT / 4G umum pikeun nyayogikeun pangguna fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel. Produkna nganggo prosesor 32-bit industri-tingkat kakuatan low sareng modul nirkabel kelas industri, kalayan sistem operasi real-time anu dipasang salaku platform dukungan parangkat lunak, sareng nyayogikeun antarmuka RS232 / TTL sareng RS485, anu tiasa langsung nyambung kana alat serial pikeun ngahontal pangiriman data anu transparan.

       

    Parameter nirkabel

     
    • Standar sareng pita frekuensi: FDD-LTE (Band1 / 3/5 | B1 / 3/5/7/8/20 | B2 / 4/5/12/13/17 / 25/26)

    TDD-LTE (Band38 、 Band39 、 Band40 、 Band41) HSPA (850/900/1900 / 2100MHz) / GSM850 / 900/1800 / 1900MHz

    EV-DO (800MHz) 、 TD-Scdma (Band34 、 Band39) NB-IOT900MHz / 850MHz / 800MHz

    • Kakuatan ngirimkeun: FDD / TDD / NB-IoT23dBm
      Penampilan  
    • Cangkang : Cangkang logam, awét; Résistansi gangguan éléktromagnétik anu kuat, kamampuan dissipation panas suhu luhur.
    • Antarbeungeut: RS-232 / RS-485 / TTL
      Lingkungan  
    • suhu damel : -30 ℃ ~ 75 ℃
    • Suhu gudang: -40 ℃ ~ 85 ℃
    • kalembaban : ≤90% Teu diragukeun
    • Kasaluyuan magnét: Éléktrostatik tés kekebalan pelepasan kelas 3
    • Radio radiasi médan éléktromagnétik frékuénsi : Tés anti gangguan tingkat 3
      Parameter dimensi  
    • Ukuran : 74 * 52 * 17mm

    Structure1 Structure2

    Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk