Kegiatan perjalanan perusahaan

Dina raraga bersantai sareng ngirangan tekanan, ningkatkeun komunikasi sareng komunikasi antar kolega sareng ningkatkeun hubungan silaturahmi, perusahaan kami ngayakeun perjalanan pinuh ka Heyuan tanggal 15 Séptémber 2018. Candak kami ngalaman bumi suci di danau.

Hayu karyawan ningkatkeun komunikasi sareng pamahaman kaéndahan alam sareng ningkatkeun kohesi tim. Dina kasimpulan kagiatan ieu, urang santai sareng ngarobih awak sareng pikiran urang, nyiptakeun suasana anu ngahiji, aktip sareng progresif.

Kegiatan ieu diayakeun sareng diwanohkeun ku departemen administrasi sareng tanaga. Departemen ngalakukeun padamelan detil sateuacanna. Ti akomodasi, katering, transportasi kana statistik tanaga, susunan rencana perjalanan sareng bewara acara, sadayana henteu kunanaon. Unggal detil parantos nguatkeun usaha Departemen sareng kahoyong anu jero pikeun ngajantenkeun para karyawanna senang-senang sareng bersenang-senang.

Jam 9:00 enjing dina Séptémber 15, staf sadaya departemén kumpul di panto perusahaan kanggo ngitung jumlah jalma sareng naék mobil dina urutan, sareng ngamimitian perjalanan pikaresepeun urang. Di jalan, kami resep pisan, sababaraha diantarana henteu sabar pikeun némbak pamandangan éndah di luar jandéla, aya anu nyarioskeun rutinitas kulawarga di awang-awang, sareng perjalanan tilu jam éta geuwat réngsé ku seuri sadayana. Kami dugi di Danau wanlvhu dina pikiran urang. Jam 12:30, urang dugi ka hotél, sareng urang ngariung di réstoran. Nalika tuang, sadayana suka pisan, silihobrol sareng ngedalkeun haté.

 

Saatos tuang siang, kami kumpul pikeun ngamimitian tur nyata Heyuan. Jalur wisata utama nyaéta Heyuan, Provinsi Guangdong, dimana urang tiasa nganjang ka pulau danau buatan anu pangageungna di Heyuan, wanlvhu Jinghuayuan.

Moal lami deui urang dugi ka tempat anu dituju, angkat, sareng nyandak poto grup di gerbang daérah Wanlv Lake anu saé. Sababaraha router 4G sareng modul 4G nyanyi lagu, nyaring sareng jelas, ngagema dina hawa; Sababaraha henteu sabar ngantosan kaluar pikeun nikmati adat unik. Ningali ka luhur, langit biru, jukut héjo héjo, méga sareng kembang éndah, sareng seungit liar seungit; Sacara jelas sareng jelas nyorot pemandangan anu teu aya watesna di situ, sapertos gugusan pagunungan, cai anu ngageleger. Mangrupikeun lahan suci pikeun usum panas., Gumantung kana pemandangan alam anu éndah sareng sumber sato sareng pepelakan anu euyeub di danau Wanlu, tempat anu saé fokus kana ékologi alam, kebon, leuweung, batuan aneh sareng guha. Nyandak kaéndahan dongeng sareng anékdot anu dijelaskeun dina novel salaku garis utama, tempat-tempat anu hadé sareng proyék sapertos alun-alun Baihua, Jalan Baihua, Pavilion Lvxiang, rumengyan, Lebak ningcui, guha Hongyan, Pavilion Qihong, nagara putri, parasut jangkung luhur, jst. .ngadegkeun, Éta mangrupikeun daérah pariwisata komprehensif ngahijikeun wisata wisata, liburan leuweung sareng produk wisata anu stimulasi khusus. Ngarasakeun pertunjukan lagu sareng jogét Hakka ageung. Pulo dina cai - hoyong Pulo, dikurilingan cai héjo, warna cai robih tilu kali sapoé. Nalika anjeun ngalangkungan sasak Xianyuan sareng jalan-jalan di Pulo Jawa, anjeun tiasa ngaraoskeun katenangan gunung, katenangan bumi sareng kaalusan cai. Anjeun tiasa linggih nyalira di tempat anu kapencil atanapi ngajak babaturan maén catur. Anjeun bakal ngaraos langkung tenang sareng sepi, siga anu abadi!

Dina seuri, perjalanan teu lami réngsé. 4G router sareng modul 4G, kami ngempel di lawang tempat anu saé, angkat ka réstoran pikeun tuang, saatos tuang, urang angkat ka wisata wisata internasional Gaopugang Ketianxia, ​​check-in, tempat hiburan santai anu ngahijikeun padumukan, luang sareng hiburan, jasa bisnis luhur. 20:30 - perendaman gratis di sumber cai panas Ketianxia Crystal (kolam cai panas 30-35): kalayan total investasi 300 juta yuan, éta mangrupikeun resor cinyusu panas anu hadé kalayan téma "budaya mandi dunya", novél sareng desain unik , perenah anu indah sareng anggun, kombinasi sampurna bentang alam sareng bentang budaya, sareng tiasa diiluan ku wisatawan dina opat musim sataun. Kualitas cai dina cai panas mancur jelas sareng henteu raos, sareng suhu na 36 ~ 68 ℃ ° C. Éta kagolong kana spring kalsium karbonat, anu beunghar karbon dioksida sareng unsur tilas; Mata cai panas dibagi kana: Jérman Pavilion, daérah mandi Cina, daérah mandi Éropa sareng Paviliun Thailand. Ogé dilengkepan dunya cai dinosaurus sareng dunya impian és.

Dina waktos anu sasarengan, rélaxasi sareng dekompresi henteu ngan ukur ningkatkeun komunikasi émosional antara saha waé, tapi ogé ningkatkeun kohesi perusahaan. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé ngagambarkeun gaya kerja perusahaan pikeun miara padamel sareng ngagabungkeun padamelan sareng istirahat.

 

Kusabab topan, urang cicing sapeuting. Dina dinten katilu, kami kumpulkeun kanggo sasarap énjing sareng uih deui ka Shenzhen kalayan bagja. Balik deui ka Shenzhen kalayan aman sareng wisata parantos réngsé.

Urang masih tiasa émut perjalanan anu saé, sareng seuri urang masih kénéh ngageleger dina ceuli. Wisata ieu masihan anjeun kasempetan pikeun silih kenal sareng silih kenal. Dina prosés éta, anjeun tiasa ningali sisi séjén kahirupan anjeun. Urang ngudag katepatan sareng taliti dina padamelan urang. Tapi dina kahirupan, urang sok ngora pikeun mikaresep hirup. Kami resep damel sareng urang resep kahirupan. Duaan éta pelengkap. Perjalanan anu diayakeun ku perusahaan mangrupikeun patalina anu saé antara damel sareng luang, sareng rélaxasi fisik sareng méntal pikeun ngempelkeun kakuatan pikeun nanem modal dina damel kahareup. Alesan kunaon sadayana prosés janten suksés henteu leupas tina tinimbangan ati-ati para pamimpin sareng tinimbangan komprehensif ngeunaan masalah, tina pamilihan liga sareng tekad rute. Unggal detil dianggap taliti, sahingga urang tiasa gaduh waktos anu saé. Balikna wisata nambihan rasa kaakraban sareng idéntitas pikeun perusahaan urang. Abdi resep perusahaan ieu sareng kulawarga ageung ieu!

Modul 4G

Shenzhen Zhilian IOT Technology Co., Ltd. is an IOT enterprise dedicated to providing industrial wireless network communication products and solutions. Zhilian IOT technology integrates product R & D, production, sales, technical service and customized development. Since its establishment, the company has provided M2M series products and solutions based on mobile communication for all walks of life; 4G router and 4G module
Produk kaasup sérver serial, modul Lora, modul WiFi, modul posisi GPS, modul posisi Beidou, modem 3G / 4G industri, GPRS DTU, 3G / 4G DTU, router nirkabel industri 3G / 4G, wahana WiFi, router balancing beban langsung, industri 4G komputer, platform awan M2M sareng perangkat keras sareng parangkat lunak sanés.

Éta ngaliput seueur bidang sapertos kakuatan calakan, transportasi calakan, kendali seuneu cerdas, bumi cerdas, konservasi cai cerdas, perawatan médis calakan, kabinét ékspres, tihang tihang, terminal mandiri, kaamanan umum, komunikasi kaamanan, monitoring industri, perlindungan lingkungan, monitoring lingkungan, lampu jalan, budidaya kembang, wahana WiFi, jsb.

Zhilian IOT has a professional R & D team of industrial network communication products, which is composed of electronic engineers, software engineers and network engineers with rich experience in electronic product development and system application. Based on the development process and standards of industrial products, adopting international leading technology, continuous innovation and pursuit of excellence, Zhilian IOT has developed a series of stable and innovative products Reliable industrial communication products, obtained a number of inventions and patents.

Budaya perusahaan: Zhilian IOT dipercaya sareng diaku ku palanggan sareng tim propésionalna, produk kualitas luhur sareng jasa anu sampurna.
Nilai Zhilian IOT: kerjasama profesional, integritas, inovasi, kapuasan pelanggan. www.szchilink.com

Abdi Design Desain Industri

1. Kinerja tinggi prosésor 32-bit industri

Éta ngadopsi solusi nirkabel luhur di dunya, chip Qualcomm, kalayan kagancangan gancang, konsumsi kakuatan rendah, nilai calorific rendah, kasaluyuan anu kuat sareng langkung stabilitas, sareng tiasa nyumponan sarat 365 dinten sataun, 7 * 24 jam, stabil jangka panjang operasi tanpa muterna garis.

2. Ngadopsi kinerja tinggi modul komunikasi industri

Éta ngadopsi modul komunikasi anu saé pikeun Huawei sareng mérek garis sanés anu sanés, kalayan kamampuan nampi anu kuat, sinyal anu stabil sareng pangiriman anu langkung gancang.
sistem operasi

Openwrt mangrupikeun sistem Linux anu modular sareng otomatis anu dipasang, anu ngajantenkeun alatna langkung stabil. Éta gaduh flash 128MB sareng mémori 1G, anu tiasa ngadukung kabutuhan pamekaran khusus anu dipersonalisasi.

Papan sirkuit PCB kualitas luhur, nganggo komponén industri

Papan sirkuit perusahaan nyoko kana bahan kualitas luhur, produksi standar tinggi, téknologi papan 4-lapisan, sareng komponén produk mangrupikeun komponén industri kalayan kinerja anu stabil. Sadaya mesin sacara otomatis pikeun ngawujudkeun produksi chip, anu mastikeun stabilitas sareng reliabilitas produk.

Catu daya nyoko kana desain tegangan anu lega

Dukung dc5v-36v, panyalindungan fase pembalikan kakuatan bawaan sareng panyalindungan langkung-voltase sareng langkung-ayeuna, tahan pangaruh tina voltase sementara sareng arus teuing.

Ethernet ngadopsi port jaringan gigabit kalayan panangtayungan éléktromagnétik internal

Panganteur Ethernet panyalindungan isolasi éléktromagnétik 1.5kV internal, port jaringan Gigabit, kagancangan transmisi langkung gancang.

Kamampuh anti gangguan anu kuat

Cangkangna nganggo cangkang logam anu kentel pikeun ngajagi gangguan éléktromagnétik. Kelas perlindungan alat-alat na ip34, anu cocog pikeun dianggo dina lingkungan industri anu keras.

II 、 Fungsi anu kuat

1. Multi mode multi card, load balancing

Dilegakeun bandwidth bandwidth pakakas jaringan sareng sérver, ningkatkeun throughput, nguatkeun kamampuan ngolah data jaringan, ningkatkeun kalenturan sareng kasadiaan jaringan.

Ngadukung sistem jaringan global

Ngadukung sistem jaringan 2G, 3G sareng 4G tina tilu operator domestik utama, atanapi ngadukung Éropah, atanapi ngadukung Asia Tenggara, atanapi ngadukung Afrika, atanapi ngadukung sistem jaringan 2G, 3G sareng 4G Amérika Latin sareng nagara-nagara sanés.

Ngadukung cadangan kabel sareng nirkabel

Port Wan sareng port LAN tiasa dialihkeun sacara fleksibel, ngadukung port WAN kabel sareng backup nirkabel, prioritas kabel sareng backup nirkabel.
transmisi serial

Dukung transmisi port serial 232/485 dina waktos anu sami.

Dukung kartu jaringan khusus APN / VPDN, ngadukung sababaraha rupa VPN

Ngadukung panggunaan kartu jaringan khusus APN / VPDN, sareng ngadukung PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, GRE sareng VPN sanésna.

Fungsi WiFi anu kuat

Kalayan fungsi WiFi, éta tiasa nyumputkeun SSID, ngadukung WiFi 3 arah dina waktos anu sami, ngadukung dugi ka 15 saluran, sareng tiasa ngaksés 50 alat dina waktos anu sami. WiFi ngadukung 802.11b / g / n, ngadukung WiFi AP, AP client, repeater, relay bridge, WDS sareng mode kerja anu sanés, sareng ngadukung 802.11ac, nyaéta 5.8G (opsional).
Dukung penetrasi IP

Éta tiasa sadar yén IP host mangrupikeun alamat IP anu diala ku router, anu sami sareng host langsung ngalebetkeun kartu pikeun mencét Internét pikeun kéngingkeun base station IP.

Ngarojong VLAN partisi LAN virtual

Teknologi VLAN tiasa ngagabungkeun tempat anu béda, jaringan anu béda sareng pangguna anu béda pikeun ngawangun lingkungan jaringan virtual.

Ngarojong QoS, wates lebar band

Ngarojong wates speed bandwidth bandwidth jaringan anu bénten-bénten, IP speed limit, total bandwidth speed limit.

Ngarojong DHCP, DDNS, firewall, NAT, DMZ host sareng fungsi-fungsi sanés

Dukung ICMP, TCP, UDP, Telnet, FTP, HTTP, HTTPS sareng protokol jaringan sanés

Dukung waktos restart, kontrol SMS online sareng offline

Dukungan opsional pikeun iklan portal, auténtikasi SMS, oténtikasi wechat, Fungsi Posisi GPS / Beidou (opsional)

Ngarojong manajemén platform awan M2M, monitoring telepon sélulér sareng monitoring wéb

Monitor data alat, fungsi wates lalu lintas, push sumberdaya, laporan statistik, manajemén alat jarak jauh (restart jarak jauh, saklar WiFi), modifikasi parameter jarak jauh, wates lalu lintas, posisi GPS sareng jalur pelacakan.

III 、 Stabil sareng dipercaya

1. Ngarojong hardware WDT watchdog sareng nyayogikeun mékanisme anti serelek pikeun mastikeun yén terminal data sok online.

2. Ngarojong deteksi ICMP, deteksi patalimarga, deteksi tepat waktu tina abnormalitas jaringan, alat ngabalikan deui otomatis, mastikeun stabilitas jangka panjang sareng reliabilitas sistem.

3. Desain industri, cangkang logam, anti gangguan, anti radiasi, kalembaban 95%, henteu kondensasi, suhu luhur sareng tahan suhu rendah, tiasa dianggo normal tina dikurangan 30 30 dugi ka suhu luhur 75 ℃.

4. Produk parantos lulus sertifikasi CCC, sertifikasi CE Éropa sareng sertifikasi sanés

Operasiana saderhana, merenah sareng gampang dianggo

1. aksés gampang kana Internét, panganteur kartu pangguna tipe push, lebetkeun kartu telepon sélulér / Internét tina kartu hal / kartu jaringan khusus, saatos hurung, anjeun tiasa nganggo port jaringan sareng WiFi.

2. Parangkat lunak pangrojong sareng perangkat keras kanggo mulangkeun setélan pabrik, parangkat lunak tiasa mupus parameter, sareng hardware RST tiasa mulangkeun setélan pabrik.

3. Parentah gancang produk, halaman ménu wéb, tiasa gancang nyetél panggunaan pakakas.

4. Alat diagnostik: log Download View, jauh logging, Ping detection, routing tracking, merenahkeun inpormasi alat.


Pos waktos: Mei-20-2021