Kurangna krisis inti

Dilema kakurangan inti global parantos janten kaayaan anu dipikaterang dina industri komunikasi jaringan, sareng teu acan ditingkatkeun dugi ka ayeuna. Pangiriman chip jauh, sareng bahan baku ogé nyanghareupan kaayaan naékna harga gancang. Kripik inti bahkan henteu tiasa dipésér ku artos, sareng industri parantos sangsara pisan.

 

Salaku pamasok utama alat komunikasi nirkabel industri sareng solusi, Zhilian IOT sacara alami ngagaduhan kapercayaan pikeun mecah dilema "kaluar tina saham"!
Dina paruh kadua taun 2020, Zhilian IOT parantos nyiapkeun seueur chip konci sareng bahan baku. Ayeuna, seueurna produk na cekap. Produk router industri na kalebet siri zr2000, siri zr5000, siri zs5000 sareng siri zr9000; Épéktip hemat biaya, tiasa nyumponan panerapan sababaraha skénario dina bidang pamisahan, henteu kapangaruhan ku kakirangan.

640 (1)

Pos waktos: Mei-20-2021