Pameran otomasi industri internasional sareng robotics Shanghai anu ka-8 ti ChiLink IOT di 2019 réngsé sampurna

Pameran otomasi industri internasional sareng robotics Shanghai anu ka-8 ti ChiLink IOT di 2019 réngsé sampurna

Waktos: 6-8 Mei 2019

Tempat: Aula paméran Shanghai World Expo b018

Paméran automasi industri sareng robotika internasional tilu dinten ka-8 Shanghai di taun 2019 parantos suksés di aula paméran Shanghai World Expo tanggal 8 Méi, ngahijikeun panyadia kualitas industri utama.

Shenzhen ChiLink IOT, salaku perusahaan IOT khusus pikeun nyayogikeun produk komunikasi jaringan nirkabel sareng solusi, diajak ilubiung dina paméran ieu. Kalayan produk anu dikembangkeun ku dirina, ChiLink IOT nyayogikeun produk komunikasi jaringan nirkabel industri sareng solusi pikeun pangguna anyar sareng lami.

Ihtisar paméran

1

Salila paméran, sajumlah ageung konsumén anyar sareng lami sumping nganjang sareng diajar ngeunaan platform

6
7

Pameran tilu dinten parantos sampurna. Parabot paméran parantos diapresiasi ku seueur palanggan. ChiLink IOT bakal terus ngembangkeun kaunggulanana dina komunikasi jaringan nirkabel sareng terus nyayogikeun palanggan sareng produk seri M2M sareng solusi dumasar kana komunikasi sélulér.

4G router nirkabel industri

Shenzhen ChiLink IOT Technology Co., Ltd. is an IOT enterprise dedicated to providing industrial wireless network communication products and solutions. ChiLink IOT technology integrates product R & D, production, sales, technical service and customized development. Since its establishment, the company has provided M2M series products and solutions based on mobile communication for all walks of life; Industrial 3G / 4G wireless router, 4G industrial router, 4G DTU, vehicle WiFi, PLC remote control gateway, industrial router, industrial router, industrial wireless router, industrial 4G wireless router, 3G router, 4G router, industrial 4G gateway, industrial wireless router, print server, serial port server.

Éta ngaliput seueur bidang sapertos kakuatan calakan, transportasi calakan, kendali seuneu cerdas, bumi cerdas, konservasi cai cerdas, perawatan médis calakan, kabinét ékspres, tihang tihang, terminal mandiri, kaamanan umum, komunikasi kaamanan, monitoring industri, perlindungan lingkungan, monitoring lingkungan, lampu jalan, budidaya kembang, wahana WiFi, jsb.

ChiLink IOT has a professional R & D team of industrial network communication products, which is composed of electronic engineers, software engineers and network engineers with rich experience in electronic product development and system application. Based on the development process and standards of industrial products, adopting international leading technology, continuous innovation and pursuit of excellence, ChiLink IOT has developed a series of stable and innovative products Reliable industrial communication products, obtained a number of inventions and patents.

Budaya perusahaan: ChiLink IOT dipercaya sareng diaku ku palanggan sareng tim propésional na, produk anu saé kualitas luhur sareng jasa anu sampurna.

Nilai ChiLink IOT: kerjasama profesional, integritas, inovasi, kapuasan pelanggan. www.szchilink.com

Abdi Design Desain Industri

1. Kinerja tinggi prosésor 32-bit industri

Éta ngadopsi solusi nirkabel luhur di dunya, chip Qualcomm, kalayan kagancangan gancang, konsumsi kakuatan rendah, nilai calorific rendah, kasaluyuan anu kuat sareng langkung stabilitas, sareng tiasa nyumponan sarat 365 dinten sataun, 7 * 24 jam, stabil jangka panjang operasi tanpa muterna garis.

2. Ngadopsi kinerja tinggi modul komunikasi industri

Éta ngadopsi modul komunikasi anu saé pikeun Huawei sareng mérek garis sanés anu sanés, kalayan kamampuan nampi anu kuat, sinyal anu stabil sareng pangiriman anu langkung gancang.

sistem operasi

Openwrt mangrupikeun sistem Linux anu modular sareng otomatis anu dipasang, anu ngajantenkeun alatna langkung stabil. Éta gaduh flash 128MB sareng mémori 1G, anu tiasa ngadukung kabutuhan pamekaran khusus anu dipersonalisasi.

Papan sirkuit PCB kualitas luhur, nganggo komponén industri.

Papan sirkuit perusahaan nyoko kana bahan kualitas luhur, produksi standar tinggi, téknologi papan 4-lapisan, sareng komponén produk mangrupikeun komponén industri kalayan kinerja anu stabil. Sadaya mesin sacara otomatis pikeun ngawujudkeun produksi chip, anu mastikeun stabilitas sareng reliabilitas produk.

Catu daya nyoko kana desain tegangan anu lega.

Dukung dc5v-36v, panyalindungan fase pembalikan kakuatan bawaan sareng panyalindungan langkung-voltase sareng langkung-ayeuna, tahan pangaruh tina voltase sementara sareng arus teuing.

Ethernet ngadopsi port jaringan gigabit kalayan panangtayungan éléktromagnétik internal.

Panganteur Ethernet panyalindungan isolasi éléktromagnétik 1.5kV internal, port jaringan Gigabit, kagancangan transmisi langkung gancang.

Kamampuh anti gangguan anu kuat.

Cangkangna nganggo cangkang logam anu kentel pikeun ngajagi gangguan éléktromagnétik. Kelas perlindungan alat-alat na ip34, anu cocog pikeun dianggo dina lingkungan industri anu keras.

II 、 Fungsi anu kuat

1. Multi mode multi card, load balancing

Dilegakeun bandwidth bandwidth pakakas jaringan sareng sérver, ningkatkeun throughput, nguatkeun kamampuan ngolah data jaringan, ningkatkeun kalenturan sareng kasadiaan jaringan.
Ngadukung sistem jaringan global

Ngadukung sistem jaringan 2G, 3G sareng 4G tina tilu operator domestik utama, atanapi ngadukung Éropah, atanapi ngadukung Asia Tenggara, atanapi ngadukung Afrika, atanapi ngadukung sistem jaringan 2G, 3G sareng 4G Amérika Latin sareng nagara-nagara sanés.

Ngadukung cadangan kabel sareng nirkabel

Port Wan sareng port LAN tiasa dialihkeun sacara fleksibel, ngadukung port WAN kabel sareng backup nirkabel, prioritas kabel sareng backup nirkabel.

transmisi serial

Dukung transmisi port serial 232/485 dina waktos anu sami.

Dukung kartu jaringan khusus APN / VPDN, ngadukung sababaraha rupa VPN

Ngadukung panggunaan kartu jaringan khusus APN / VPDN, sareng ngadukung PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, GRE sareng VPN sanésna.

Fungsi WiFi anu kuat

Kalayan fungsi WiFi, éta tiasa nyumputkeun SSID, ngadukung WiFi 3 arah dina waktos anu sami, ngadukung dugi ka 15 saluran, sareng tiasa ngaksés 50 alat dina waktos anu sami. WiFi ngadukung 802.11b / g / n, ngadukung WiFi AP, AP client, repeater, relay bridge, WDS sareng mode kerja anu sanés, sareng ngadukung 802.11ac, nyaéta 5.8G (opsional).

Dukung penetrasi IP

Éta tiasa sadar yén IP host mangrupikeun alamat IP anu diala ku router, anu sami sareng host langsung ngalebetkeun kartu pikeun mencét Internét pikeun kéngingkeun base station IP.

Ngarojong VLAN partisi LAN virtual

Teknologi VLAN tiasa ngagabungkeun tempat anu béda, jaringan anu béda sareng pangguna anu béda pikeun ngawangun lingkungan jaringan virtual.

Ngarojong QoS, wates lebar band

Ngarojong wates speed bandwidth bandwidth jaringan anu bénten-bénten, IP speed limit, total bandwidth speed limit.

Ngarojong DHCP, DDNS, firewall, NAT, DMZ host sareng fungsi-fungsi sanés

Dukung ICMP, TCP, UDP, Telnet, FTP, HTTP, HTTPS sareng protokol jaringan sanés

Dukung waktos restart, kontrol SMS online sareng offline

Dukungan opsional pikeun iklan portal, auténtikasi SMS, oténtikasi wechat, Fungsi Posisi GPS / Beidou (opsional)

Ngarojong manajemén platform awan M2M, monitoring telepon sélulér sareng monitoring wéb

Monitor data alat, fungsi wates lalu lintas, push sumberdaya, laporan statistik, manajemén alat jarak jauh (restart jarak jauh, saklar WiFi), modifikasi parameter jarak jauh, wates lalu lintas, posisi GPS sareng jalur pelacakan.

III 、 Stabil sareng dipercaya

1. Ngarojong hardware WDT watchdog sareng nyayogikeun mékanisme anti serelek pikeun mastikeun yén terminal data sok online.

2. Ngarojong deteksi ICMP, deteksi patalimarga, deteksi tepat waktu tina abnormalitas jaringan, alat ngabalikan deui otomatis, mastikeun stabilitas jangka panjang sareng reliabilitas sistem.

3. Desain industri, cangkang logam, anti gangguan, anti radiasi, kalembaban 95%, henteu kondensasi, suhu luhur sareng tahan suhu rendah, tiasa dianggo normal tina dikurangan 30 30 dugi ka suhu luhur 75 ℃.

4. Produk parantos lulus sertifikasi CCC, sertifikasi CE Éropa sareng sertifikasi sanés

Operasiana saderhana, merenah sareng gampang dianggo http://www.eastsoo.com/

1. aksés gampang kana Internét, panganteur kartu pangguna tipe push, lebetkeun kartu telepon sélulér / Internét tina kartu hal / kartu jaringan khusus, saatos hurung, anjeun tiasa nganggo port jaringan sareng WiFi.

2. Parangkat lunak pangrojong sareng perangkat keras kanggo mulangkeun setélan pabrik, parangkat lunak tiasa mupus parameter, sareng hardware RST tiasa mulangkeun setélan pabrik.

3. Parentah gancang produk, halaman ménu wéb, tiasa gancang nyetél panggunaan pakakas.

4. Alat diagnostik: log Download View, jauh logging, Ping detection, routing tracking, merenahkeun inpormasi alat.


Pos waktos: Mei-20-2021