Penyedia jasa utilitas umum China Mobile, China Unicom, China Telecom

banner13

Shenzhen Chilink IoT Technology Co., Ltd. anu saatosna ieu disebut Chilink.

Kiwari, révolusi téknologi inpormasi anu dicirikeun ku digitalisasi, jejaring, sareng inteléktualisasi nuju mekar. Integrasi sareng pamekaran téknologi informasi generasi anyar sareng bidang tradisional parantos janten trend umum.

Salaku supir pasar M2M sareng téknologi industri Internet of Things, Chilink parantos janten mitra China Mobile, China Telecom, sareng China Unicom salami mangtaun-taun.

Internét Hal parantos dikembangkeun di Cina salami ampir sapuluh taun. Dina sababaraha taun ka pengker, Chilink parantos seueur nanem modal dina desain, R&D, produksi, penjualan, sareng integrasi inovasi jasa pikeun sistem komunikasi data seluler IoT. Ngumpulkeun data, transmisi, sareng analisis data ageung dumasarkeun kana inti bisnis IoT setopan, alatna online, data online, jasa online, sareng nyambungkeun jutaan alat sadunya.


Pos waktos: Apr-12-2021