Masalah Umum

  • 4G sambungan router industri l2tp error 809 solusi

    4G sambungan router industri l2tp error 809 solusi Nalika sistem Win7 nyambung ka VPN, error 809 némbongan, nunjukkeun yén sambungan jaringan antara komputer sareng sérver VPN henteu tiasa dijantenkeun. Pikeun kaayaan di luhur, router industri 4G wi ...
    Maca deui
  • Masalah kagagalan router industri 4G (hiji)

    4G router industri Sambungan ka PC normal, tapi indikator LAN tina router na henteu hurung, naon masalahna? 1) Pariksa naha routerna biasana dihurungkeun sareng naha sirah DC tina catu daya bebas; 2) Pariksa naha sambungan kabel jaringan saé ...
    Maca deui
  • Masalah kagagalan router industri 4G (dua)

    4G router industri Saatos ngalebetkeun kartu SIM, naha PC henteu tiasa aksés kana Internét? 1) Pariksa naha anténeu jaringan 3 / 4G dipasang leres; 1) Pariksa naha kartu SIM dipasang dina arah anu leres, anu nyababkeun program nyalahkeun yén kartu SIM henteu dideteksi, ...
    Maca deui
  • Konfigurasi dasar pikeun aksés silih subnet PPTP VPN tina router industri 4G

    Konfigurasi dasar pikeun aksés silih subnet PPTP VPN 4G router industri WIN2008 Server VPN Konfigurasi server 1) Status dua 4G industri router VPN VPN anu nyambung kana sérver ditampilkeun. 2) Server industri 4G router ditambihkeun kana tabel perutean statik permanén ...
    Maca deui