Énergi

  • Operational-level charging pile management cloud platform

    Platform operasi tingkat pengisian tihang platform awan

    Ngecas platform awan manajemén tihang, dumasar kana téknologi platform awan, nyayogikeun palanggan pikeun jasa manajemén peralatan komunikasi terminal tumpukan skala ageung. Platform gateway kadali jauh PLC utamina sadar aksés produk terminal komunikasi, layanan lokasi ...
    Maca deui
  • Internet of Things in Rural Water Purification Station

    Internét tina Hal-hal di Stasion Pemurnian Cai Padesaan

    1 background Latar industri Cina gaduh daérah anu lega, pangwangunan ékonomi henteu saimbang, polusi lingkungan anu béda, kualitas cai anu béda (daérah anu sami, kualitas cai tina pasokan cai henteu sami), tekanan cai (kulawarga anu sami dina sababaraha periode waktos, tekanan cai nyaéta ...
    Maca deui
  • Photovoltaic Power Generation Internet of Things

    Internét Generasi Kakuatan Photovoltaic

    Status industri Dina taun-taun ayeuna, kalayan usul "hemat energi sareng réduksi émisi" sareng "pamekaran sareng pemanfaatan énergi terbarukan", ogé mangrupikeun séri kawijakan sareng peraturan anu aya hubunganana, tanaga surya parantos seueur dianggo di Cina. Jeung...
    Maca deui
  • PV

    PV

    Status industri Dina taun-taun ayeuna, kalayan usul "hemat energi sareng réduksi émisi" sareng "pamekaran sareng pemanfaatan énergi terbarukan", ogé mangrupikeun séri kawijakan sareng peraturan anu aya hubunganana, tanaga surya parantos seueur dianggo di Cina. Jeung...
    Maca deui
  • Remote maintenance of wind farms

    Pangropéa jauh kebon angin

    Skéma aplikasi pangropéa jarak jauh pembangkit listrik tenaga angin Dina latar tukang krisis énergi sareng polusi lingkungan, pembangkit listrik tenaga angin, salaku énergi énggal anu bersih sareng terbarukan, parantos janten pangrojong konci sareng bidang pamekaran pamaréntah. Dina taun-taun ayeuna, Cina ogé parantos ningkat ...
    Maca deui
  • Power Center Internet of Things

    Internet Pusat Kakuatan pikeun Hal

    1 background Latar industri Salaku réspon kana paménta strategis "didamel di Cina 2025 ″, dorong www.szchilink.com Shenzhen ChiLink IOT Network Co., Ltd. (anu disebatkeun" ChiLink IOT ") nyayogikeun jasa terpadu pikeun kakuatan perusahaan pusat (kalebet industri ...
    Maca deui
  • Power remote meter reading system

    Sistem maca méteran jauh

    Bagéan anu kahiji mangrupikeun gambaran umum Sareng kamekaran automasi industri, dina bacaan méter manual aslina parantos dikembangkeun pikeun maca méteran jarak jauh, ngalangkungan jaringan anu aya calakan ti jauh pikeun ngumpulkeun data anu diperyogikeun, maka, dina seueur alat-alat anu teu dijaga .. .
    Maca deui
  • Charging pile wireless communication networking solution

    Ngecas solusi jaringan komunikasi nirkabel tihang

    Fungsi tumpukan muatanana sami sareng dispenser bénsin di pom bensin. Éta tiasa dilereskeun dina taneuh atanapi dina témbok sareng dipasang di gedong umum (gedong umum, balanja, tempat parkir umum, jst.) Sareng tempat parkir padumukan atanapi stasiun muatan. Éta tiasa ngeusi batre vari ...
    Maca deui