Lingkungan

  • Wireless networking solution for water quality monitoring

    Solusi jaringan nirkabel pikeun monitoring kualitas cai

    Solusi jaringan nirkabel pikeun monitoring kualitas cai Cai mangrupikeun faktor lingkungan anu penting sareng komponén penting dina awak manusa. Cai limbah industri anu henteu diolah atanapi henteu leres diolah sareng limbah rumah tangga dibuang kana awak cai ku gerbang kadali jarak jauh ...
    Maca deui
  • PM2.5 monitoring project plan

    Rencana proyék monitoring PM2.5

    Rencana proyek monitoring PM2.5 Debu kota, émisi polusi industri, sareng knalpot mobil sadayana mangrupikeun faktor penting anu nyababkeun PM2.5. Gerbang 4G industri sareng router nirkabel industri. Dina kuartal kahiji taun ieu, Shenzhen ngagaduhan langkung ti 26 dinten polusi cahaya, sareng ...
    Maca deui
  • Coal Mine Tax Monitoring System

    Sistem Pangawas Pajak Tambang Batubara

    Sistem pangawas pajak pajak tambang batu gerbang PLC I. Pendahuluan Batubara mangrupikeun énergi dasar anu penting sareng bahan baku penting di nagara kuring, sareng éta ngagaduhan posisi strategis anu penting dina ékonomi nasional. Dina struktur énergi utama nagara kuring, proporsi batubara ...
    Maca deui
  • Central air-conditioning remote maintenance

    Pangropéa jarak jauh AC-sentral

    Aplikasi tina gerbang kadali jarak jauh ChiLink IoT PLC dina sistem pangropéa jarak jauh tina AC-sentral Controllers AC-sentral awal Awalna pengendali khusus lokal sareng pengendali DDC, anu ngagaduhan kalemahan fungsi kontrol saderhana, henteu gampang dijantenkeun ...
    Maca deui
  • Catering Smoke Pollution Supervision System

    Sistem Pangawasan Polusi Haseup Catering

    Sistem monitoring online asap minyak katering mangrupikeun cara penting pikeun ngawaskeun status kontrol polusi gas flue tina perusahaan katering. Éta tiasa ngawas konsentrasi émisi haseup minyak, pemurni sareng status operasi kipas tina perusahaan katering online, sareng nyayogikeun lingkungan ...
    Maca deui
  • Automatic fog forest wireless control system

    Sistem kontrol nirkabel leuweung kabut otomatis

    Sistem kontrol nirkabel leuweung kabut otomatis latar tukang bisnis router Dina kahirupan kota ayeuna, lanskap umum router industri mangrupikeun hal anu penting anu teu tiasa diémutan. Utamana di komunitas luhur, aya alun-alun komunitas anu kawilang lega, sareng lar ...
    Maca deui
  • Rural sewage treatment system intensive management solutions

    Sistem pangubaran limbah padesaan solusi manajemén intensif

    Sistem pangolahan limbah padesaan sareng PLC remote control gateway 1. Status quo of treatment sewage padesaan Dina sababaraha taun ka pengker, kalayan ngembangkeun pesat ékonomi désa nagara abdi, percepatan kontinyu tina industrialisasi tatanén sareng integrasi urban-désa, polusi cai di padesaan .. .
    Maca deui
  • Design scheme of intelligent waste monitoring and control system

    Skéma desain monitoring sareng sistem kontrol limbah calakan

    Skéma desain monitoring sareng sistem pangendali sampah anu cerdas pikeun router industri 4g 1. Status kaléng tempat sampah kota Ayeuna, gaya kaléng sampah di pasar janten beuki loba dirobihkeun sareng wawakil. Dina raraga nyayogikeun anjeun anu raoseun sareng pikaresep ...
    Maca deui