Otomasi Industri

  • 4G wireless solution for remote monitoring and control of AGV trolley

    Solusi nirkabel 4G pikeun ngawaskeun jauh sareng ngendalikeun AGV troli

    Kontroler utama mobil AGV biasana diprogram ku PLC. Kusabab mobil AGV sok dina kaayaan bergerak sacara real-time, éta henteu réalistis pikeun komputer kontrol utama di rohangan kontrol pusat pikeun ngahubung sareng mobil AGV ku kabel. Ngan ku komunikasi nirkabel tiasa mobil AGV dikontrol sacara real waktos. A ...
    Maca deui
  • The method of remote uploading and downloading program from Xinje PLC

    Metode unggah jauh sareng ngaunduh program ti Xinje PLC

    Dina proyék anu saleresna, sakapeung program PLC kedah dirobih. Upami ngan ukur pikeun debug sareng ngarobih program, éta bakal ngarugikeun seueur tanaga tanaga sareng sumberdaya matérial pikeun ngirim insinyur ka situs éta, janten dina waktos ieu modul kadali jarak jauh PLC tiasa dianggo. Program unduhan jauh ka PLC tiasa ...
    Maca deui