Pusat Pembelajaran

  • 4G router industri sambungan jaringan port wan

    4G router industri wan sambungan jaringan port Éta, router industri 4G henteu ngalebetkeun kartu sim, sareng langsung nyambung kana jaringan anu aya ku jaringan jambatan kawat (router utama) pikeun aksés Internét atanapi PPPoE dial-up pikeun aksés sambungan jaringan, sareng sadaya lalu lintas data bisnis abdi ...
    Maca deui
  • Daérah aplikasi anu lega di pasar industri 4G

    Pangwangunan 4G Global: LTE ngahontal cakupan dasar, sareng jumlah pangguna bakal teras-terasan tumuh di payun Di taun 2010, ITU sacara resmi netepkeun standar 4G, sareng 4G lebet kana masa komérsial. Numutkeun data ti Foresight Industri Research Institute, dina kuari katilu ...
    Maca deui
  • 4G DTU platform manajemén jauh ngagunakeun konfigurasi dasar

    Platform manajemén jauh 4G DTU nganggo konfigurasi dasar 1) Tulis nomer telepon tina kartu SIM dina 4G DTU, anu bakal dianggo nalika nelepon DTU nalika ngirim pesen téks engké; 1) Konpigurasikeun nomer telepon sélulér anu valid anu dianggo pikeun ngirim pesen téks pikeun ngendalikeun 4G DTU kanggo lebet kana ...
    Maca deui
  • Tés modeu SMS murni 4G DTU

    4G DTU tes mode SMS murni Jalankeun program 4G DTU sareng atur pangaturan port serial anu nyambung ka 4G DTU sapertos anu dipidangkeun dina gambar: 1 Konpigurasikeun mode operasi SMS murni sapertos anu dipidangkeun dina gambar: 2 gambar 2 Ngajalankeun asistén port serial salaku ditampilkeun dina gambar: 3 gambar 3 Sambungkeun ser ...
    Maca deui