Gerbang kadali jauh PLC

  • Remote Monitoring System of Coal Shearer

    Jauh Monitoring System of Coal Shearer

    Sistem pangimeutan jauh sareng diagnosis diagnosis sesar tina shearer dikembangkeun ku Shenzhen ChiLink IOT Technology Co., Ltd. dumasar kana 4G, Internet sareng prinsip komunikasi anu sanés. Sistem tiasa ngawas sareng ngirimkeun parameter internal motor shearer sapertos ayeuna, torsi, kecepatan tarik, tr ...
    Maca deui
  • Application of PLC remote monitoring in filter press

    Aplikasi monitoring jarak jauh PLC dina filter press

    Aplikasi router 4G Langkung seueur perusahaan ngarepkeun ngagunakeun Internét pikeun ngahontal operasi sareng manajemén anu murah. Perusahaan perlindungan lingkungan mangrupikeun pabrikan alat pers pencét anu terkenal di Cina. Dina raraga ningkatkeun daya saing perusahaan ...
    Maca deui
  • The Application of PLC in Medical Sewage Treatment Engineering

    Aplikasi PLC dina Téknik Perawatan Kumbahan Médis

    Kalayan pamekaran sains sareng téknologi, téknologi monitoring jarak jauh tiasa ditingali dimana-mana dina sagala rupa bidang gateway 4G industri. Pemantauan jarak jauh PLC langkung sering dianggo dina sagala rupa bidang rékayasa, utamina dina bidang rékayasa pangobatan limbah médis. T ...
    Maca deui
  • Heat recovery remote monitoring system application

    Panerapan panerapan aplikasi panerapan jarak jauh

    Kalayan advokasi nasional konservasi énergi sareng pangirangan émisi, aplikasi sistem pamulihan panas beuki seueur. Énergi listrik anu dikonsumsi dina prosés damel tina kompresor hawa dirobih janten panas teras dicandak ku médiér pendingin (cai atanapi hawa) t ...
    Maca deui