Écéran sareng Penjualan

  • Networking of self-service orange juice vending machines

    Jaringan mesin vending jus jeruk mandiri

    Persyaratan solusi router 4G Sakali nalika kuring haus, kuring badé angkat ka toko susu sareng kopi kanggo mésér sababaraha inuman anu disiapkeun. Upami nginum seueur teuing, kuring bakal ngaraos teu séhat. Upami kuring nginum jus jeruk seger kalana, kuring bakal raos langkung séhat. "Merenah sareng transparansi parantos janten ...
    Maca deui
  • Intelligent fresh food distribution cabinet system solution

    Solusi sistem kabinet distribusi tuangeun anu cerdas

    1 purpose Tujuan desain Ayeuna, kalayan popularitas e-commerce, industri router seger e-commerce parantos janten industri énggal. Tapi aya halangan ageung di industri. Dina analisis akhir, éta pikeun mastikeun ketepatan waktos, kasegaran sareng kualitas produk. Pikeun nyimpulkeun masalah banding sareng de ...
    Maca deui
  • Smart express cabinet solution

    Solusi kabinét express pinter

    Kalayan ngembangkeun e-commerce, industri logistik express ogé parantos ngalebetkeun periode blowout. Kusabab aplikasi Internét tina téknologi hal dina industri logistik modéren, kabinét express calakan, salaku solusi anu paling épéktip pikeun mil terakhir terminal e-commerce ...
    Maca deui
  • ChiLink IOT 4G industrial router was successfully applied to the wireless networking of the self-service terminal of the inquiry machine

    ChiLink IOT 4G router industri hasil dilarapkeun kana jaringan nirkabel tina terminal mandiri mesin pamariksaan

    ChiLink IOT 4G router industri suksés dilarapkeun kana jaringan nirkabel terminal mandiri mesin pamariksaan Kalayan ngembangkeun gancang sains sareng téknologi, kahirupan masarakat parantos dibawa kana jaman informasi digital, sareng aplikasi mesin pamundut nyaéta ...
    Maca deui
  • Remote training solutions

    Solusi latihan jauh

    Pedaran Proyék: Latihan jauh, ogé katelah latihan langsung satelit, konperénsi jarak jauh, sareng sajabana, henteu tunduk kana larangan géograpis. 4G router tiasa ngawujudkeun definisi tinggi, sistem latihan jarak jauh interaktif jangka langsung antara dua titik sareng sababaraha titik ngalangkungan satelit. Sapertos ...
    Maca deui
  • Advertising machine self-service terminal

    Terminal iklan mandiri mesin iklan

      3G router parantos hasil dilarapkeun dina jaringan terminal jasa mandiri mesin iklan Ku kamajuan sareng pamekaran jaman, paménta domestik pikeun mesin iklan multimédia laun ningkat. Gerbang kadali jarak jauh PLC dina ngamajukeun téknologi inpormasi, digitalisasi, n ...
    Maca deui