Dukungan Layanan

  • Anjeun tiasa diajar ngeunaan jasa RMA di dieu

    Konsumén anu dipikacinta: Hatur nuhun pikeun mésér alat-alat kami. Dina raraga ngalayanan anjeun langkung saé, kami bakal nyayogikeun anjeun kawijakan layanan ieu. Komitmen kualitas peralatan Perusahaan kami janji bakal nyayogikeun alat-alat pikeun mastikeun yén alat-alat kontrak anu anyar, asli, biasa ...
    Maca deui
  • 4G sambungan router industri l2tp error 809 solusi

    4G sambungan router industri l2tp error 809 solusi Nalika sistem Win7 nyambung ka VPN, error 809 némbongan, nunjukkeun yén sambungan jaringan antara komputer sareng sérver VPN henteu tiasa dijantenkeun. Pikeun kaayaan di luhur, router industri 4G wi ...
    Maca deui
  • Masalah kagagalan router industri 4G (hiji)

    4G router industri Sambungan ka PC normal, tapi indikator LAN tina router na henteu hurung, naon masalahna? 1) Pariksa naha routerna biasana dihurungkeun sareng naha sirah DC tina catu daya bebas; 2) Pariksa naha sambungan kabel jaringan saé ...
    Maca deui
  • Masalah kagagalan router industri 4G (dua)

    4G router industri Saatos ngalebetkeun kartu SIM, naha PC henteu tiasa aksés kana Internét? 1) Pariksa naha anténeu jaringan 3 / 4G dipasang leres; 1) Pariksa naha kartu SIM dipasang dina arah anu leres, anu nyababkeun program nyalahkeun yén kartu SIM henteu dideteksi, ...
    Maca deui
  • Konfigurasi dasar pikeun aksés silih subnet PPTP VPN tina router industri 4G

    Konfigurasi dasar pikeun aksés silih subnet PPTP VPN 4G router industri WIN2008 Server VPN Konfigurasi server 1) Status dua 4G industri router VPN VPN anu nyambung kana sérver ditampilkeun. 2) Server industri 4G router ditambihkeun kana tabel perutean statik permanén ...
    Maca deui
  • 4G router industri sambungan jaringan port wan

    4G router industri wan sambungan jaringan port Éta, router industri 4G henteu ngalebetkeun kartu sim, sareng langsung nyambung kana jaringan anu aya ku jaringan jambatan kawat (router utama) pikeun aksés Internét atanapi PPPoE dial-up pikeun aksés sambungan jaringan, sareng sadaya lalu lintas data bisnis abdi ...
    Maca deui
  • Daérah aplikasi anu lega di pasar industri 4G

    Pangwangunan 4G Global: LTE ngahontal cakupan dasar, sareng jumlah pangguna bakal teras-terasan tumuh di payun Di taun 2010, ITU sacara resmi netepkeun standar 4G, sareng 4G lebet kana masa komérsial. Numutkeun data ti Foresight Industri Research Institute, dina kuari katilu ...
    Maca deui
  • 4G DTU platform manajemén jauh ngagunakeun konfigurasi dasar

    Platform manajemén jauh 4G DTU nganggo konfigurasi dasar 1) Tulis nomer telepon tina kartu SIM dina 4G DTU, anu bakal dianggo nalika nelepon DTU nalika ngirim pesen téks engké; 1) Konpigurasikeun nomer telepon sélulér anu valid anu dianggo pikeun ngirim pesen téks pikeun ngendalikeun 4G DTU kanggo lebet kana ...
    Maca deui
  • Tés modeu SMS murni 4G DTU

    4G DTU tes mode SMS murni Jalankeun program 4G DTU sareng atur pangaturan port serial anu nyambung ka 4G DTU sapertos anu dipidangkeun dina gambar: 1 Konpigurasikeun mode operasi SMS murni sapertos anu dipidangkeun dina gambar: 2 gambar 2 Ngajalankeun asistén port serial salaku ditampilkeun dina gambar: 3 gambar 3 Sambungkeun ser ...
    Maca deui