Tatanén pinter

  • Smart Agriculture Internet of Things

    Internét Tatanén pinter pikeun Hal

      Tatanén pinter Internét tina hal-hal 1 background Latar industri Éling dina Internét ngeunaan hal-hal dina widang tatanén, dina hiji sisi, mangrupikeun kematangan Internét tina hal-hal téknologi, dina sisi anu sanés, nyaéta kabutuhan pamekaran kahareup tatanén modéren. ...
    Maca deui
  • Smart animal husbandry remote monitoring and control system

    Sistem pangawasan sareng pangendali jarak jauh peternakan pinter

    Dina prosés pangwangunan ingon-ingon dina sababaraha taun ka pengker, patani utama parantos ngalaman seueur tantangan, sapertos: naékna biaya pembibitan, ningkatkeun tekanan lingkungan, nguatkeun kendala sumberdaya, nguatkeun persaingan internasional, kaayaan parah pencegahan panyakit sato ...
    Maca deui
  • Heat Pump Internet of Things

    Panas Pompa Internét pikeun Hal

    Panas pompa Internét tina larutan hal-hal 1. Latar program Sareng ngembangkeun gancang ékonomi hemat énergi nasional, didorong ku tren anu konsumén laun resep produk anu langkung ramah lingkungan sareng langkung éfisién, paménta umum PLC jauh kadali jauh pikeun pompa panas .. .
    Maca deui
  • Agricultural Machinery and Equipment Internet of Things

    Mesin Pertanian sareng Peralatan Internét tina Hal

    Internét ngeunaan solusi hal-hal pikeun mesin tatanén sareng alat-alat 1 background Latar industri Aplikasi, manajemén sareng jasa mesin tatanén sareng alat-alat ngagaduhan ciri anu lega, waktos anu kuat sareng distribusi régional anu jelas. The PLC remote control gatewa ...
    Maca deui