Kota pinter

  • Small and medium river monitoring system solutions

    Solusi sistem pangimeutan walungan alit sareng sedeng

    Cai mangrupikeun sumber kahirupan, router 4G ngagaduhan peran anu teu tiasa digentoskeun pikeun kasalametan sareng pamekaran manusa, tapi bencana alam anu disababkeun ku banjir serius ngancam kahirupan masarakat sareng kasalametan harta benda, hasilna mangrupikeun seueur karugian sareng korban jiwa, sareng cai kontra ...
    Maca deui
  • Intelligent oil well remote monitoring system solution

    Solusi sistem monitoring minyak jauh ogé calakan

    Aya sajumlah ageung sumur minyak di daérah lega kebon minyak. Operasi kontinyu sareng stabil pakakas produksi sumur minyak mangrupikeun kaayaan utami pikeun mastikeun produksi minyak. Kusabab lega distribusi sumur minyak, monitoring sareng kontrol kaayaan damel minyak w ...
    Maca deui
  • Application of Wi-Fi IOT wireless communication terminal in elevator remote monitoring

    Aplikasi terminal komunikasi nirkabel Wi-Fi IOT dina monitor jarak jauh lift

    Baheula, nalika jalma-jalma kajebak ku kagagalan lift, gerbang kadali jarak jauh PLC kedah nyungkeun bantosan ti personil anu bertugas ngalangkungan sistem komunikasi dina lift, ngantosan personil anu bertugas nginpokeun personel perawatan dugi ka pamandangan. Sakali jalma ...
    Maca deui
  • Smart public toilet system

    Sistem WC umum pinter

    Kalayan kagancangan percepatan urbanisasi di Cina, inteléktualisasi fasilitas umum perkotaan parantos janten simbol penting pangwangunan "kota pinter". Toilét umum mangrupikeun bagian anu teu diperyogikeun tina fasilitas layanan publik perkotaan, anu mangrupikeun jandéla pikeun nembongkeun gambar ...
    Maca deui
  • Application case of bank video surveillance system

    Kasus aplikasi sistem panjagaan video bank

    Salaku tempat peredaran mata uang utama di masarakat ayeuna sareng hubungan penting dina operasi ékonomi nasional, bank beuki nungtut. Aranjeunna henteu ngan ukur meryogikeun anu bersih sareng éndah, tapi ogé peryogi lingkungan anu merenah, éfisién, aman, sareng teknologi tinggi. Sedengkeun busine ...
    Maca deui
  • Dust online monitoring solution

    Solusi monitoring debu

    1, Ihtisar router 4G Dina raraga nguatkeun perlakuan terpusat tina polusi debu, ningkatkeun kapasitas pangawasan di tempat departemén perlindungan lingkungan, sareng ngawas, ngatur sareng ngendalikeun sumber polusi udara, Shenzhen ChiLink IOT Technology Co., Ltd. parantos mimiti insta ...
    Maca deui
  • Flash flood warning and monitoring solutions

    Peringatan banjir banjir sareng solusi pemantauan

    Pedaran proyék Hujan hujan lega disebarkeun di Cina, sareng usum banjir konsentrasi pisan. Unggal taun, seueur bencana banjir lumangsung. Dina router 4G, banjir gunung anu disababkeun ku hujan ageung lumangsung paling sering sareng cilaka pisan. Luyu sareng kabutuhan umum ...
    Maca deui
  • Wireless monitoring in remote areas

    Monitor nirkabel di daérah jauh

    Tinjauan sistem produk 1 、 4G router sistem pangimeutan transmisi jauh 4G ngagunakeun prinsip konvérsi kakuatan angin pikeun nyayogikeun catu daya pikeun alat-alat monitoring anu jauh atanapi sanés listrik. Éta diwangun ku turbin angin leutik, panel surya, bentang pelengkap kontroler, sababaraha p ...
    Maca deui
  • Air quality monitoring system

    Sistem monitoring kualitas hawa

    Kusabab gancangna perekonomian sareng masarakat sareng percepatan urbanisasi dina 20 taun ka pengker, di daérah anu maju, polusi udara parantos robih tina polusi batubara kota tunggal lokal janten polusi sanyawa daérah anu aya babarengan sapertos jinis jelaga sareng knalpot kendaraan. Al ...
    Maca deui
  • Wireless video surveillance at gas stations

    Pangawasan video nirkabel di pom bensin

    sakitar 600; dina taun 1985, aya sakitar 3600 pom bensin di Cina; dina akhir taun 1990, aya langkung ti 5000; taun 1993, aya sakitar 38000 pom bensin; dina akhir taun 1996, aya 42600 pom bénsin. Dina akhir taun 2000, aya langkung ti 80000 pompa bensin di Cina. Nyanghareupan grup ieu ...
    Maca deui
  • Environmental noise monitoring system program

    Program sistem monitoring noise lingkungan

    Latar sistem: Kalayan pamekaran sareng kamajuan masarakat manusa, popularitas alat-alat mékanisasi router industri 4G, sora beuki kuat, bumi henteu gaduh katengtreman dina jaman baheula. Sora sumebar ka sakumna masarakat manusa, sareng mimiti mangaruhan pisan kana manusa ...
    Maca deui
  • Remote monitoring system for water supply network

    Sistem monitoring jauh pikeun jaringan pasokan cai

    Jaringan akuisisi jarak jauh sareng sistem pangendali ti Shenzhen ChiLink IOT Technology Co., Ltd. ngahijikeun ngawaskeun produksi, ngirim, modél analisis data sareng manajemén bisnis penyediaan cai kota, pemanasan sareng pipa gas kana platform sistem anu komprehensif. Anu 4G ro ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2