Smart Médis

  • Remote monitoring solution for mobile bedside monitor

    Solusi ngawaskeun jauh pikeun monitor sisi ranjang sélulér

    Pedaran Proyék: Kalayan popularitas kontinyu ngeunaan Internet ngeunaan hal-hal sareng promosi téknologi anu lega, téknologi Internét tina hal-hal parantos mangaruhan pisan kana industri médis. USG rumah sakit, éléktrokardiografi sareng alat médis samping ranjang anu sanés kedah dijaga ...
    Maca deui
  • New media publishing system wireless communication solution

    Sistem komunikasi média anyar solusi komunikasi nirkabel

    Pedaran latar tukang: Kalayan percepatan pangwangunan jaringan 3G Cina, China Mobile, China Unicom, China Telecom sareng operator sanésna aktip ningkatkeun parangkat keras jaringan sareng jasa parangkat lunakna, anu bakal nyandak urang jaringan anyar jaringan nirkabel 3G. Luyu sareng d ...
    Maca deui
  • CTMR remote monitoring

    Pangimeutan jauh CTMR

    Pedaran Proyék: Peralatan médis ageung CT, Mr, kedah teras-terasan ngawaskeun kaayaan sistem, ogé suhu lingkungan sareng kalembaban, leungitna bagian, pikeun mempermudah pangropéa rutin sareng jaminan. Syarat sistem: Dukung jaringan 3G / 4G Dukungan IPSec V ...
    Maca deui