Angkot

  • Smart parking market solutions

    Solusi pasar parkir pinter

    Kasulitan parkir sok janten masalah anu paling paduli sareng hariwang di sagala rupa kota. Kalayan kamajuan sains sareng téknologi, PLC remote control gateway, sistem manajemén parkir dinten ieu sacara bertahap robih kana arah calakan. Intelektualisasi mangrupikeun épisién ...
    Maca deui
  • Smart Mobility Internet of Things

    Internét Mobilitas Pintar pikeun Hal

    Internét perjalanan anu cerdas pikeun hal-hal 1 market Latar bisnis sareng prospek pasar 1. Latar bisnis Dina pandangan kota-kota wisata domestik, kota-kota anu tiasa hirup, pantai liburan, tempat-tempat wisata, sareng sajabana, ogé kota-kota Éropa sareng Amérika sareng daérah sanés anu seueur penduduk wisata asing , PLC ...
    Maca deui
  • Bus image monitoring system

    Sistem monitoring gambar beus

    Solusi pangenalan sistem pangimeutan gambar beus Dina sababaraha taun ka pengker, pangimeutan gambar seueur dianggo dina seueur waktos penting kusabab eusi inpormasi anu intuitif, merenah sareng euyeub, sareng parantos janten alat utama pangimeutan kaamanan. Kalayan pamekaran gancang komputer komun ...
    Maca deui
  • High-speed railway integrated video monitoring system

    Sistem monitoring video terintegrasi karéta-gancang

    Salaku infrastruktur anu penting, arteri ékonomi nasional sareng alat transportasi anu populér, karéta api ngagaduhan beban beurat angkutan panumpang sareng angkutan kargo, sareng mangrupikeun tulang tonggong jaringan transportasi komprehensif Cina, sareng ngagaduhan peran anu penting pisan dina moder ...
    Maca deui
  • City street lamp wireless communication monitoring system solution

    Solusi sistem monitoring komunikasi jalan nirkabel lampu jalan

    Kalayan kamajuan kontinyu kota digital sareng cerdas, skala lampu jalan urban ngembang. Dina waktos anu sami, kasusah manajemén lampu ogé ningkat. Manajemén lampu jalan perkotaan mangrupikeun padamelan kalayan modal luhur, eusi téknologi luhur sareng kasusah, ...
    Maca deui
  • Car WiFi system application solution

    Solusi aplikasi sistem WiFi Mobil

    Larutan aplikasi tina beus dina sistem papan dumasar kana gerbang 4G LTE WiFi Dina 2015, jumlah pangguna telepon pinter di Cina parantos ngaleuwihan 900 juta. Dugi ka 2017, jumlah pangguna telepon sélulér global diperkirakeun bakal tumuh kana 4,55 milyar. Kalayan popularitas komprehensif ngeunaan terminal calakan ...
    Maca deui