Nyetak Server

Pedaran pondok:

Rangkaian produk ieu nganggo prosesor komunikasi jaringan 32-bit kinerja tinggi, sareng nganggo sistem operasi real-time anu dipasang salaku platform dukungan parangkat lunak kanggo nyayogikeun jasa bagi printer pikeun sababaraha pangguna. Éta tiasa aksés kana 2 printer dina waktos anu sami sareng gaduh 2 antar muka Ethernet RJ45. Ngarojong WiFi.


Detil Produk

Spésifikasi

Struktur

Modél Pesenan

Aplikasi Adat

Fitur

Desain industri

Ngagunakeun performa-tingkat tinggi MIPS prosésor industri-grade 32

Konsumsi daya rendah, generasi panas anu handap, gancang sareng stabilitas tinggi

Ngarojong dijadwalkeun balikan deui otomatis atanapi sambung otomatis saatos pegatkeun

Dukung ningkatna ceuli

Ngagunakeun lambaran logam cangkang baja digulung tiis

Catu daya: 7.5V ~ 32V DC

Fitur

Nyayogikeun 2 palabuhan USB, tiasa nyambung ka 2 printer sakaligus

Dukung modeu klien WiFi

Modeu ngadukung WiFi AP

Ngadukung percetakan ngalangkungan segmen jaringan

Ngadukung percetakan jauh

Ngarojong antrian cetak

Ngarojong ngabagi disk U

Scanning pangrojong

Ngarojong dijadwalkeun balikan deui

Ngarojong DHCP

Dukung 1 X WAN, 1 X LAN atanapi 2 X LAN, tiasa dialihkeun sacara bébas

Print Server (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Spésifikasi produk

    Parameter WiFi

    Bandwith band standar sareng frekuensi: ngadukung standar IEEE802.11b / g / n

    Énkripsi kaamanan: ngadukung WEP, WPA, WPA2 sareng metode énkripsi sanés

    Kakuatan ngirimkeun: 16-17dBm (11g), 18-20dBm (11b) 15dBm (11n)

    Receiving sensitivity: <-72dBm@54Mpbs

    Antarbeungeut Tipe

    LAN: 1 port LAN, MDI adaptif / MDIX, panyalindungan isolasi éléktromagnétik internal

    Wan: palabuhan 1 Wan, adaptif MDI / MDIX, panangtayungan isolasi éléktromagnétik internal

    Antarmuka USB: 2 panganteur USB

    Lampu indikator: 1 X "PWR", 1 X "WAN", 1 X "LAN", 1 X "WiFi", 1 X "LINK" lampu indikator Antena antena: 1 antar muka anteneu SMA WiFi standar, impedansi ciri 50 Éropa

    Antarmuka listrik: 7.5V ~ 32V, panyalindungan daya bawaan sakedap panyalindungan overvoltage langsung

    Tombol ngareset: Ku mencét tombol ieu 10 detik, konfigurasi parameter alat tiasa disimpen deui ka nilai pabrik

    Diagram panganteur séri server cetak

    Print server series interface diagram (3) Print server series interface diagram (2)

    ditanagaan ku

    Catu daya standar: DC 12V / 1A

    Karakteristik bentukna

    Cangkang: lambaran logam cangkang baja digulung tiis

    Diménsi: 97 × 67 × 25mm

    Beurat: sakitar 185g

    Parameter anu sanés

    CPU: 650MHz

    Kilat / RAM: 16MB / 128MB

    Suhu ngagawekeun: -30 ~ + 70 ℃

    Suhu panyimpenan: -40 ~ + 85 ℃

    Kalembaban relatif: <95% henteu kondensasi

    Print server series interface diagram (4)

    Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk