server print

  • Print Server

    Nyetak Server

    Rangkaian produk ieu nganggo prosesor komunikasi jaringan 32-bit kinerja tinggi, sareng nganggo sistem operasi real-time anu dipasang salaku platform dukungan parangkat lunak kanggo nyayogikeun jasa bagi printer pikeun sababaraha pangguna. Éta tiasa aksés kana 2 printer dina waktos anu sami sareng gaduh 2 antar muka Ethernet RJ45. Ngarojong WiFi.

  • Print Server PS1021

    Print Server PS1021

    Rangkaian produk ieu nganggo prosésor komunikasi jaringan 32-bit performa tingkat luhur, nyandak sistem operasi real-time anu dipasang salaku platform dukungan parangkat lunak, nyayogikeun jasa bagi printer pikeun sababaraha pangguna, ngagaduhan dua antar muka Ethernet RJ45, sareng ngadukung WiFi. Desain Industri Kinerja tinggi prosésor MIPS industri 32-bit diadopsi Konsumsi daya rendah, nilai calorific low, speed tinggi sareng stabilitas tinggi Éta ngadukung waktos restart otomatis atanapi disconnection otomatis ...