Produk

  • RouterZS5000

    RouterZS5000

    Desain Kelas Industri Anggo modul nirkabel kelas industri performa tinggi Paké prosésor kelas tinggi 32-bit prosésor Ngadukung modeu daya handap, kalebet modeu bobo, waktos login atanapi modeu logout sareng modeu ngamimitian atanapi mode shutdown Paké cangkang CRS logam cangkang, dissipation panas nyaéta sumber listrik anu saé : 7.5V ~ 32V DC (diperpanjang janten 36V Maksimum) Gelar panyalindungan : IP34 (Max IP51 characteristics Karakteristik jaringan port Gigabit Ethernet det Deteksi fluks palabuhan Link pangimeutan real-time ...
  • ZR2000 Industrial 4G Router

    ZR2000 Industrial 4G Router

    Anggo jaringan 2/3 / 4G pikeun nyayogikeun pangguna kana fungsi transmisi nirkabel, ngadukung FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA, EVDO, GSM sareng standar komunikasi internasional anu sanés. Ngadopsi prosesor industri performa tinggi Qualcomm QCA9531 sareng modul nirkabel, sareng 1 port serial (RS232 atanapi RS485), 2 port Ethernet sareng 1 interface WiFi.

  • NB-IoT /4G DTU

    NB-IoT / 4G DTU

    ZD1000 DTU mangrupikeun terminal data nirkabel pikeun Internet of Things, anu ngagunakeun jaringan NB-IoT / 4G umum pikeun nyayogikeun pangguna fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel. Produkna nganggo prosesor 32-bit industri-tingkat kakuatan low sareng modul nirkabel kelas industri, kalayan sistem operasi real-time anu dipasang salaku platform dukungan parangkat lunak, sareng nyayogikeun antarmuka RS232 / TTL sareng RS485, anu tiasa langsung nyambung kana alat serial pikeun ngahontal pangiriman data anu transparan.

  • ZP3000 Remote Control Gateway

    ZP3000 Jauh Gerbang Jauh

    ZP3000 series remote control gateway mangrupikeun gateway komunikasi nirkabel pikeun Internet of Things, anu ngadukung standar jaringan broadband mobile 3G / 4G sapertos FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA (HSPA +), CDMA2000 (EVDO), sareng TD-Scdma . Pangguna nyayogikeun fungsi transmisi jaringan gancang-gancang sareng gancang.

  • Serial Server

    Serial Server

    ChiLink IOT SS2030 serial server, ngadukung hiji RS232 atanapi RS485 interface interface, ngadukung transmisi transparan WiFi atanapi Ethernet kabel atanapi transmisi protokol khusus.

    Rangkaian produk ieu tiasa seueur dianggo dina otomatisasi industri, kakuatan listrik, transportasi cerdas, sistem kontrol aksés, sistem kahadiran, sistem vending, sistem POS, sistem automasi gedong, sistem perbankan jasa mandiri, sareng monitoring kamar komputer telekomunikasi.

  • Print Server

    Nyetak Server

    Rangkaian produk ieu nganggo prosesor komunikasi jaringan 32-bit kinerja tinggi, sareng nganggo sistem operasi real-time anu dipasang salaku platform dukungan parangkat lunak kanggo nyayogikeun jasa bagi printer pikeun sababaraha pangguna. Éta tiasa aksés kana 2 printer dina waktos anu sami sareng gaduh 2 antar muka Ethernet RJ45. Ngarojong WiFi.

  • ChiLink Cloud Management Platform

    Platform Manajemén Awan ChiLink

    Platform manajemén awan ChiLink, dumasar kana téknologi komputasi awan, nyayogikeun palanggan pikeun jasa manajemén alat-alat terminal anu masif. Platform sadar kana terminal router nirkabel

  • ZR1000 Industrial 4G GPS Cellular Router

    ZR1000 Industri 4G GPS Sélular Router

    ZP3000 series remote control gateway mangrupikeun gateway komunikasi nirkabel pikeun Internet of Things, anu ngadukung standar jaringan broadband mobile 3G / 4G sapertos FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA (HSPA +), CDMA2000 (EVDO), sareng TD-Scdma . Pangguna nyayogikeun fungsi transmisi jaringan gancang-gancang sareng gancang.

  • ZR5000 Industrial 4G Cellular Router

    ZR5000 Industrial 4G sélular Router

    Kauntungan utama ● Nganggo Qualcomm prosesor kinerja tinggi industri Qca9531 mangrupikeun chip solusi mainstream anu dirancang ku Qualcomm pikeun router anu cerdas, kalayan kinerja anu saé, konsumsi kakuatan rendah sareng aksés Internét anu langkung stabil. ● Alat dukungan Watchdog tiasa dianggo stabil 24 jam ● Berlaku pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi industri ● Manajemén jarak jauh platform awan M2M platform M2M utamina dianggo pikeun manajemén angkutan router, anu ngajantenkeun anjeun gampang und ...
  • ZR9000 5G Dual SIM Card Cellular Router

    ZR9000 5G Dual SIM Card sélular Router

    Kauntungan utama ● Nganggo Qualcomm prosesor kinerja tinggi industri Qca9531 mangrupikeun chip solusi mainstream anu dirancang ku Qualcomm pikeun router anu cerdas, kalayan kinerja anu saé, konsumsi kakuatan rendah sareng aksés Internét anu langkung stabil. ● Alat dukungan Watchdog tiasa dianggo stabil 24 jam ● Berlaku pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi industri ● Manajemén jarak jauh platform awan M2M platform M2M utamina dianggo pikeun manajemén angkutan router, anu ngajantenkeun anjeun gampang und ...
  • Print Server PS1021

    Print Server PS1021

    Rangkaian produk ieu nganggo prosésor komunikasi jaringan 32-bit performa tingkat luhur, nyandak sistem operasi real-time anu dipasang salaku platform dukungan parangkat lunak, nyayogikeun jasa bagi printer pikeun sababaraha pangguna, ngagaduhan dua antar muka Ethernet RJ45, sareng ngadukung WiFi. Desain Industri Kinerja tinggi prosésor MIPS industri 32-bit diadopsi Konsumsi daya rendah, nilai calorific low, speed tinggi sareng stabilitas tinggi Éta ngadukung waktos restart otomatis atanapi disconnection otomatis ...
  • Serial Server SS2030

    Serial Server SS2030

    Éta ngadukung peralatan saluran RS232 atanapi RS485 panganteur tunggal, transmisi transparan tina WiFi atanapi Ethernet kabel atanapi transmisi protokol khusus. Rangkaian produk ieu tiasa seueur dianggo dina otomatisasi industri, kakuatan listrik, transportasi cerdas, sistem kontrol aksés, sistem kahadiran, sistem vending, sistem POS, sistem otomasi gedong, sistem perbankan jasa mandiri, pangawasan kamar telekom. Desain Industri Kinerja tinggi prosésor MIPS industri 32-bit diadopsi ...
12 Teras> >> Halaman 1/2