Print Server PS1021

Pedaran pondok:


Detil Produk

Spésifikasi

Struktur

Aplikasi Adat

Rangkaian produk ieu nganggo prosésor komunikasi jaringan 32-bit performa tingkat luhur, nyandak sistem operasi real-time anu dipasang salaku platform dukungan parangkat lunak, nyayogikeun jasa bagi printer pikeun sababaraha pangguna, ngagaduhan dua antar muka Ethernet RJ45, sareng ngadukung WiFi.

 

Desain Industrial

Prosesor MIPS industri 32-bit kinerja tinggi diadopsi

Konsumsi daya rendah, nilai kalori handap, kecepatan luhur sareng stabilitas tinggi

Éta ngadukung waktos otomatis balikan deui atanapi sambung sambungan otomatis

Éta ngadukung pamasangan lug

Cangkangna didamel tina logam lambar sareng waja digulung tiis

Catu daya: 7.5V ~ 32V DC

 

Fitur fungsional

Dukung modeu klien WiFi

Éta ngadukung modeu WiFi AP

Éta ngadukung percetakan segmen silang

Éta ngadukung percetakan jauh

Antrian percetakan didukung

ngadukung anjeun ngabagi disk

Éta ngadukung scanning

Éta ngadukung restart anu dijadwalkeun

Éta ngadukung 1 x Wan, 1 x LAN atanapi 2 x LAN sareng tiasa ngalih bebas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Wifi Parameter
    standar : Ngarojong ieee802.11b / g / n standar
    Énkripsi anu aman: Dukung WEP, WPA, WPA2 sareng metode énkripsi sanés
    Ngirimkeun kakuatan: 16-17dBm (11g) , 18-20dBm (11b) 15dBm (11n)
    Nampi sensitipitas: <-72dBm@54Mpbs
    <-72dBm @ 54Mpbs
    Jenis panganteur LAN :
    1 port LAN, MDI adaptif / mdix, panyalindungan isolasi éléktromagnétik internal
    Wan:
    Hiji port Wan, adaptif MDI / mdix, panangtayungan isolasi éléktromagnétik internal Panganteur USB
    1 panganteur USB Palabuhan sérial
    Salah sahiji komunikasi RS485 / RS232 interface, cocog pikeun alat-alat akuisisi ku interface RS485 / 232 lampu indikator :
    1 X “PWR” 、 1 X “WAN” 、 1 X “LAN” , 1 X “WiFi” , 1 X “LINK” Antarmuka anteneu :
    Antarmuka anténeu wifi 1 kanggo SMA standar Antarmuka kakuatan :
    7.5V ~ 32V, panyalindungan daya tarik sakedap daya bawaan Tombol ngareset :

     

    ● Ku mencét konci ieu 10 detik, konfigurasi parameter pakakasna tiasa disimpen deui ka nilai pabriksasayogian tanaga● ● DC 12V / 1A

    Karakteristik bentukna

    ● Kasus: lambar logam bisi baja digulung tiis

    ● Diménsi gembleng: 95 × tujuh puluh dua × 25mm

    ● ● Beurat: sakitar 185gParameter anu sanés● CPU : 560MHz

    ● Flash / RAM : 128Mb / 1024Mb

    ● Suhu damel: - 30 ~ + 70 ℃

    ● Suhu panyimpenan: - 40 ~ + 85 ℃

    Structure

    ● Kalembaban relatif: <95% henteu kondensasi

    Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami