Serial Server

Pedaran pondok:

ChiLink IOT SS2030 serial server, ngadukung hiji RS232 atanapi RS485 interface interface, ngadukung transmisi transparan WiFi atanapi Ethernet kabel atanapi transmisi protokol khusus.

Rangkaian produk ieu tiasa seueur dianggo dina otomatisasi industri, kakuatan listrik, transportasi cerdas, sistem kontrol aksés, sistem kahadiran, sistem vending, sistem POS, sistem automasi gedong, sistem perbankan jasa mandiri, sareng monitoring kamar komputer telekomunikasi.


Detil Produk

Aplikasi Adat

Fitur

Desain industri

Ngagunakeun performa-tingkat tinggi MIPS prosésor industri-grade 32

Konsumsi daya rendah, generasi panas anu handap, gancang sareng stabilitas tinggi

Dukung ningkatna ceuli

Ngagunakeun lambaran logam cangkang baja digulung tiis

Catu daya: 7.5V ~ 32V DC

Karakteristik jaringan

Metodeu komunikasi sérial RS232, RS485 mangrupikeun salah sahiji tina dua pilihan, kaunggulan integrasi antarmuka anu unik, henteu kedah hariwang ngeunaan masalah keragaman antar muka, antar muka serial.

Dukungan fungsi industri anu unik, ngadukung polling multi-host Modbus

Tumpukan protokol TCP / IP diintegrasi sacara internal, pangguna tiasa ngagunakeunana pikeun gampang ngalengkepan fungsi jejaring alat anu dipasang, ngahémat tanaga tanaga, sumber daya bahan sareng waktos pangembangan, ngajantenkeun produk langkung gancang dilebetkeun kana pasar, sareng ningkatkeun daya saing

Ngarojong multi-puseur

Ngadukung alamat IP statik atanapi DHCP pikeun kéngingkeun alamat IP sacara otomatis

Mantuan mékanisme keepalive, anu tiasa gancang ngadeteksi koneksi palsu sareng kaabnormalan anu sanés sareng gancang sambung deui

Dukung fungsi Websocket hiji arah, sadar pangiriman data dua arah antara halaman wéb sareng port serial

Fitur

Dukung hardware WDT, nyayogikeun mékanisme anti lungsur pikeun mastikeun yén terminal data sok online

Halaman wéb internal, setélan parameter tiasa dilaksanakeun ngalangkungan halaman wéb, sareng halaman wéb ogé tiasa disaluyukeun pikeun pangguna

 Ngarojong pamutahiran firmware jauh, anu langkung merenah pikeun pamutahiran firmware

Port serial (RS232 / RS485 tiasa dipilih sacara bébas), standar nyaéta antarbeungeut terminal

Ngarojong dijadwalkeun balikan deui

Mantap sareng dipercaya

Ngagunakeun hardware sareng parangkat lunak pangawas sareng mékanisme deteksi tautan multi-tingkat, kalayan deteksi sesar otomatis sareng kamampuan pamulihan otomatis pikeun mastikeun operasi anu mantep sareng dipercaya tina alat-alat na.

Mékanisme mariksa diri sababaraha alat pikeun mastikeun ngaitkeun lemes sareng alarm

Masing-masing panyalindungan ESD panganteur pikeun nyegah shock éléktrostatik

Manajemén jauh platform

Alat monitoring online

Pangimeutan lalu lintas jauh

Konfigurasi parameter jauh

Remote restart sareng log query

Ngaronjatkeun alat jauh

Spésifikasi produk

Parameter WiFi

Bandwith band standar sareng frekuensi: ngadukung standar IEEE802.11b / g / n

Énkripsi kaamanan: ngadukung WEP, WPA, WPA2 sareng metode énkripsi sanés

Kakuatan ngirimkeun: 16-17dBm (11g), 18-20dBm (11b) 15dBm (11n)

Receiving sensitivity: <-72dBm@54Mpbs

Antarbeungeut Tipe

LAN: 1 port LAN, MDI adaptif / MDIX, panyalindungan isolasi éléktromagnétik internal

Wan: palabuhan 1 Wan, adaptif MDI / MDIX, panangtayungan isolasi éléktromagnétik internal

Antarmuka industri: 1 komunikasi RS485 / RS232 antar muka, cocog pikeun alat-alat akuisisi sareng antarmuka RS485 / 232

Lampu indikator: 1 X "PWR", 1 X "WAN", 1 X "LAN", 1 X "WiFi", 1 X "LINK" lampu indikator

Antarmuka anteneu: 1 antar muka anteneu SMA WiFi standar, impedansi ciri 50 ohm

Antarmuka listrik: 7.5V ~ 32V, panyalindungan daya bawaan sakedap panyalindungan overvoltage langsung

Tombol ngareset: Ku mencét tombol ieu 10 detik, konfigurasi parameter alat tiasa disimpen deui ka nilai pabrik

Diagram panganteur sérial

Serial Server (2)

Panel tukang

Serial Server (3)

Panel hareup

ditanagaan ku

Catu daya standar: DC 12V / 1A

Karakteristik bentukna

Cangkang: lambaran logam cangkang baja digulung tiis

Diménsi: 95 × 72 × 25mm

Beurat: sakitar 185g

Parameter anu sanés

CPU: 560MHz

Kilat / RAM: 128Mb / 1024Mb

Suhu ngagawekeun: -30 ~ + 70 ℃

Suhu panyimpenan: -40 ~ + 85 ℃

Kalembaban relatif: <95% henteu kondensasi

Serial Server (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami