Serial Server

  • Serial Server

    Serial Server

    ChiLink IOT SS2030 serial server, ngadukung hiji RS232 atanapi RS485 interface interface, ngadukung transmisi transparan WiFi atanapi Ethernet kabel atanapi transmisi protokol khusus.

    Rangkaian produk ieu tiasa seueur dianggo dina otomatisasi industri, kakuatan listrik, transportasi cerdas, sistem kontrol aksés, sistem kahadiran, sistem vending, sistem POS, sistem automasi gedong, sistem perbankan jasa mandiri, sareng monitoring kamar komputer telekomunikasi.

  • Serial Server SS2030

    Serial Server SS2030

    Éta ngadukung peralatan saluran RS232 atanapi RS485 panganteur tunggal, transmisi transparan tina WiFi atanapi Ethernet kabel atanapi transmisi protokol khusus. Rangkaian produk ieu tiasa seueur dianggo dina otomatisasi industri, kakuatan listrik, transportasi cerdas, sistem kontrol aksés, sistem kahadiran, sistem vending, sistem POS, sistem otomasi gedong, sistem perbankan jasa mandiri, pangawasan kamar telekom. Desain Industri Kinerja tinggi prosésor MIPS industri 32-bit diadopsi ...