Serial Server SS2030

Pedaran pondok:


Detil Produk

Modél Pesenan

Spésifikasi

Aplikasi Adat

Éta ngadukung peralatan saluran RS232 atanapi RS485 panganteur tunggal, transmisi transparan tina WiFi atanapi Ethernet kabel atanapi transmisi protokol khusus.

Rangkaian produk ieu tiasa seueur dianggo dina otomatisasi industri, kakuatan listrik, transportasi cerdas, sistem kontrol aksés, sistem kahadiran, sistem vending, sistem POS, sistem otomasi gedong, sistem perbankan jasa mandiri, pangawasan kamar telekom.

 

Desain Industrial

Prosesor MIPS industri 32-bit kinerja tinggi diadopsi

Konsumsi daya rendah, nilai kalori handap, kecepatan luhur sareng stabilitas tinggi

Éta ngadukung pamasangan lug

Cangkangna didamel tina logam lambar sareng waja digulung tiis

Catu daya: 7.5V ~ 32V DC

 

Karakteristik jaringan

Modeu komunikasi port serial nyaéta RS232 atanapi RS485, anu ngagaduhan kaunggulan integrasi antarmuka anu unik. Henteu kedah hariwang ngeunaan masalah keragaman antar muka

Dukungan fungsi industri anu unik ngadukung polling multi host MODBUS

Integrasi internal tina protokol TCP / IP protokol, pangguna tiasa gampang ngagunakeunana pikeun ngalengkepan fungsi jejaring alat anu dipasang, ngahémat tanaga tanaga sareng sumber daya bahan sareng waktos pangwangunan, supados produk tiasa dilebetkeun kana pasar langkung gancang sareng ningkatkeun daya saing

Ngarojong multi puseur

Éta ngadukung alamat IP statis atanapi akuisisi alamat IP otomatis ku DHCP

Éta ngadukung mékanisme keepalive, anu tiasa gancang mendakan koneksi palsu sareng anomali sanésna sareng gancang sambung deui

Éta ngadukung fungsi websocket hiji arah pikeun ngawujudkeun pangiriman data dua arah antara halaman wéb sareng port serial

 

Fitur fungsional

Éta ngadukung hardware WDT sareng nyayogikeun mékanisme anti serelek pikeun mastikeun yén terminal data sok online

Halaman wéb internal tiasa dianggo pikeun nyetél parameter sareng ngarobih halaman wéb pikeun pangguna

Éta ngadukung pamutahiran firmware jauh, anu ngajantenkeun pembaruan firmware langkung merenah

Port serial (RS232 / RS485 tiasa dipilih sacara bébas) nyaéta antarbeungeut terminal sacara standar

Éta ngadukung restart anu dijadwalkeun

 

Mantap sareng dipercaya

Pengawas perangkat lunak sareng perangkat keras sareng mékanisme deteksi tautan multi-tingkat diadopsi pikeun mastikeun operasi anu mantep sareng dipercaya tina alat-alatna

Mékanisme tés mandiri multi alat pikeun mastikeun ngaitkeun lemes sareng alarm

Perlindungan ESD unggal antar muka tiasa nyegah dampak statik

 

Manajemén jauh platform

Alat monitoring online

· Ngawaskeun aliran jauh

· Konfigurasi parameter jauh

· Balikeun deui jauh sareng log query

· Ningkatkeun alat jauh


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    Séri

     Modél Sasayogian tanaga CPU Ethernet Interface Pasatujuan Ngarojong  Palabuhan Serial Suhu Operasi Structur e Ukuran  Anu sanésna
     mashkas (1)  ZLWL- SS2000 DC 12V / 1A;résistansi terminal positip sareng négatip Qualcomm 9531;560MHz 10M / 100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP,TCP, HTTP, Modbus RTU / TCP 1 arah RS485panganteur, 1 arah terminal bentuk RS232 antar muka atanapi 1 arah DB9 bentuk RS232 antar muka; Baud Rate ngadukung 110 ~ 115200    -30 ~ 70 ℃(kelas industri)     95 * 72 * 26mm  
      mashkas (2) ZLWL-EthRS- M11 DC5 ~ 36V(5V @ 80ma) Cortex-M4; jam 168MHz 10M / 100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT  1 RS485; Baud Rate ngadukung 600 ~ 460800;    -40 ~ 85 ℃(kelas industri)    87 * 36 * 58mm     Pamasangan jinis rel
      mashkas (3) ZLWL-EthRS- E2 DC9 ~ 36V(12V @ 60ma) panganteur kakuatan t (5.08terminal sareng 5,5 * 2.1 jack) Cortex-M4; jam 168MHz 10M / 100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 2 RS485; Baud Rate ngadukung 600 ~ 460800;    -40 ~ 85 ℃(kelas industri)    107 * 105 * 28mm  
     mashkas (4)   ZLWL-EthRS- H4 Dc9 ~ 36V (12V @120ma) Dua panganteur kakuatan (5.08terminal sareng 5,5 * 2.1 jack) ARM9prosesor; Sistem Linux; 10M / 100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 4 saluran RS485 / RS232 / RS422,tiasa ngalihkeun jinis port serial sakahoyanana; Baud Rate ngadukung 600 ~ 460800;    -40 ~ 85 ℃(kelas industri)     192 * 87 * 26mm  
     mashkas (5) ZLWL-EthRS- H8 DC9 ~ 36V (12V @ 130ma)

    dua panganteur kakuatan (5.08

    terminal sareng 5,5 * 2.1 jack)

    ARM9prosesor; Sistem Linux; 10M / 100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 8 RS485; Baud Rate ngadukung 600 ~ 460800;    -40 ~ 85 ℃(kelas industri)    199 * 102 * 29mm  
    Wifi Parameter
    standar : Ngarojong ieee802.11b / g / n standar
    Énkripsi anu aman: Dukung WEP, WPA, WPA2 sareng metode énkripsi sanés
    Ngirimkeun kakuatan: 16-17dBm (11g) , 18-20dBm (11b) 15dBm (11n)
    Nampi sensitipitas: <-72dBm@54Mpbs
    <-72dBm @ 54Mpbs
    Jenis panganteur LAN :
    1 port LAN, MDI adaptif / mdix, panyalindungan isolasi éléktromagnétik internal Wan:  
    Hiji port Wan, adaptif MDI / mdix, panangtayungan isolasi éléktromagnétik internal Palabuhan sérial
    Salah sahiji komunikasi RS485 / RS232 interface, cocog pikeun alat-alat akuisisi ku interface RS485 / 232 lampu indikator :
    1 X “PWR” 、 1 X “WAN” 、 1 X “LAN” , 1 X “WiFi” , 1 X “LINK” Antarmuka anteneu :
    Antarmuka anténeu wifi 1 kanggo SMA standar Antarmuka kakuatan :
    7.5V ~ 32V, panyalindungan daya tarik sakedap daya bawaan Tombol ngareset :

     

    ● Ku mencét konci ieu 10 detik, konfigurasi parameter pakakasna tiasa disimpen deui ka nilai pabriksasayogian tanaga● ● DC 12V / 1AKarakteristik bentukna● Kasus: lambar logam bisi baja digulung tiis● Diménsi gembleng: 95 × tujuh puluh dua × 25mm ● ● Beurat: sakitar 185gParameter anu sanés● CPU : 560MHz● Flash / RAM : 128Mb / 1024Mb● Suhu damel: - 30 ~ + 70 ℃● Suhu panyimpenan: - 40 ~ + 85 ℃

    ● Kalembaban relatif: <95% henteu kondensasi

    Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.