DTU ZD3030

Pedaran pondok:


Detil Produk

Spésifikasi

Struktur

Aplikasi Adat

ZD3030 WCDMA / HSDPA / HSUPA IP Modem

TAGS:

● Jaringan WCDMA / HSDPA / HSUPA
● palabuhan RS232 / RS485 / TTL
● Dukung pusat data ganda, hiji cadangan utama sareng cadangan anu sanés
● Nyayogikeun perangkat lunak manajemén pikeun manajemén jauh

ZD3030 IP MODEM mangrupikeun salah sahiji alat terminal sélulér sareng terminal data nirkabel pikeun Internet of Things, anu ngagunakeun jaringan NB-IoT GPRS / CDMA / WCDMA / EVDO umum pikeun nyayogikeun pangguna pikeun fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel. Produk na nganggo prosesor 32-bit industri-tingkat kakuatan low sareng modul nirkabel tingkat industri, kalayan anjeun dipasang sistem operasi real-time salaku platform pangrojong parangkat lunak sareng nyayogikeun port RS232 / TTL sareng RS485 anu tiasa nyambung sareng transparan pikeun nyambungkeun hiji alat pikeun jaringan sélulér, ngamungkinkeun anjeun nyambung ka alat serial anjeun anu aya ngan ukur konfigurasi dasar.

Produk ieu seueur dianggo di lapangan M2M dina ranté industri IoT, sapertos transportasi cerdas, suplai cai, grid pinter, bumi pinter, keuangan, terminal POS mobile, automasi ranté suplai, otomatisasi industri, gedong pinter, perlindungan seuneu, kaamanan umum , perlindungan lingkungan, meteorologi, Perawatan médis digital, survey panginditan jauh, militér, éksplorasi luar angkasa, pertanian, kehutanan, urusan cai, tambang batubara, pétrokimia sareng lapangan sanésna, sareng sajabina.

Fitur produk

· Standar produk industri, desain anti gangguan EMC, adaptasi kuat pikeun lingkungan;

· Chip watchdog anu dipasang nyayogikeun sababaraha mékanisme ngareset, anu tiasa dikontrol ku parangkat lunak pikeun ngahontal mékanisme jaminan industri anu sampurna;

· L ngadukung pamutahiran jauh nirkabel, program DTU tiasa ditingkatkeun ngalangkungan Server FTP ;

· L Protokol komunikasi data maju sareng ketat, kalayan koréksi kasalahan sareng énkripsi. Pangiriman data henteu kaleungitan bungkus, tiasa mindahkeun langkung ti 100k gambar sareng file animasi flash, moal némbongan fenomena mozaik;

· Éta ngagaduhan fungsi anu kuat sareng ngadukung tilu modeu damel: DTU (standar sistem), modem SMS sareng modem. Dina modeu DTU, éta modeu transmisi data GPRS sareng tiasa ngirim data port serial (RS232 / RS485 atanapi TTL) alat-alat pangguna ka sérver dina Internét. Dina modeu DTU, éta ogé tiasa nampi pesen pondok SMS (nalika ngirim pesen pondok, éta kedah ngalih kana SMS ngalangkungan port IO); Modem SMS modem mangrupikeun modeu terminal transmisi SMS, sareng pangguna tiasa nyetél jinis (sareng protokol) sareng jinis B (transparan) modeu transmisi SMS; Nalika nganggo modem modem, éta cocog sareng standar dina pitunjuk (gsm07.05 sareng 07.07). Pangguna tiasa ngalengkepan fungsi anu diperyogikeun ku nyerat nyalira dina instruksi parangkat lunak;

· Modeu switching antara DTU sareng modem SMS tiasa ngonpigurasi ngalangkungan parangkat lunak konfigurasi pangguna, sareng alat pangguna ogé tiasa fleksibel ngonpigurasikeun modeu damel ngalangkungan port IO salami dianggo; Modem modem kedah ngonpigurasi ku ngirim instruksi konfigurasi nalika pangguna dijalankeun;

· Ngadukung sababaraha cara jaringan otomatis: jaringan sareng produk konvérsi jaringan port serial zr2000, sareng jaringan zd3030 kalayan jinis produk zd3030 sami (merenah pikeun nganggo GPRS tanpa Internét), sadar hiji-hiji sareng hiji pikeun seueur jaringan;

· Mékanisme pendaptaran otomatis IP tiasa ngawujudkeun rupa-rupa modus palayanan sareng ngawangun sistem aplikasi nirkabel skala super ageung

· Bobo jauh sareng hudang: Anjeun tiasa nganggo telepon kalayan nomer anu ditetepkeun pikeun mencét nomer DTU kanggo bobo sareng hudang DTU, anu merenah pikeun pangguna bobo nalika aranjeunna henteu nganggo DTU, sareng ngahémat pisan biaya lalu lintas ;

· Modifikasi jauh parameter DTU: ngadukung modifikasi SMS tina parameter DTU sareng modifikasi jaringan parameter DTU;

· Fungsi sayaga komunikasi anu kuat: upami fungsi jasa sayaga dihurungkeun, sambungan antara server utama sareng server sayaga tiasa otomatis dialihkeun. Sakali server utama ngagaduhan masalah, éta otomatis bakal nyambung kana sérver sayaga;

· Pangrojong parangkat lunak server anu kuat, aplikasi perangkat lunak server salami mangtaun-taun, kuat, dewasa tur sampurna;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • fungsi dasar Protokol tcp / ip anu disematkeun
    Standar anu dipasang dina paréntah (gsm07.05 sareng 07.07)
    Parentah penyuluhan dukungan
    Ngarojong SMS, USSD, CSD
    Pangiriman data transparan
    Ngadukung alamat IP atanapi pusat data nami domain, sareng ngadukung APN swasta
    GSM / GPRS Pita frékuénsi : GSM850MHz / EGSM 900MHz / DCS1800MHz / PCS1900MHz
    GPRS Multi-slot Kelas 12
    Stasion Mobile GPRS Kelas B
    GPRS : CS1 ~ CS4limbah listrik : Modeu pareum : <100uA
    Modeu bobo : <3mA (rata-rata)
    Modeu omongan (GSM900, PCL = 5) : 200mA
    Modeu data (GSM900, PCL = 5, Class12) : 300mA
    Puncak : 2.0Asensitipitas : GSM 850 ≥ -106dbm
    EGSM 900 ≥ -106dbm
    DCS 1800 ≥ -106dbm
    PCS 1900 ≥ -106dbmCocog sareng standar dina paréntah (gsm07.05 sareng 07.07)
    Ngarojong instruksi extension ALT
    Protokol TCP / IP anu dipasang
    Nomer sérial terminal      

     

     

     

     

    Harti terminal

    ngajelaskeun

    VCC Kakuatan: DC5-24V
    GND Taneuh kakuatan
    UTXD1 Ngirim port serial (port serial DTU / RS485 a) (nyambung ka pangguna anu nampi tungtung / RS485: a)
    URXD1 Panarima port serial (port serial DTU / RS485 b) (nyambung ka pemancar pangguna / RS485: b)
    Kaluaran1 Saklar kaluaran terminal 1 tiasa disaluyukeun salaku terminal kontrol aliran hardware RTS (standar sistem: output1)
    Input1 / RST Ganti terminal input 1; Pamaké tiasa ngarobih terminal ulang RST (standar sistem: input1)
    GND  Grounding port serial
    Kaluaran2 Terminal kaluaran saklar 1 tiasa disaluyukeun salaku terminal kontrol aliran pakakas CTS (standar sistem: output2)
    STATUS Dina garis tingkat tinggi, off line atanapi lemah sinyal nyaéta tingkat low
    SW / Input2 DTU, mode SMS switching terminal, tingkat tinggi nyaéta DTU, level rendah nyaéta SMS, pangguna tiasa ngarobihna salaku switch input terminal 2 (standar sistem: SW)
    Parameter listrik Tegangan kerja DC 5V ~ 16V
    runtah kakuatan:
    Sayaga: <40mA @ 5V
    Korespondén: <300mA @ 5V
    Puncak émisi: 1 5A @ 5V
    Parameter lingkungan Suhu damel - 30 ℃ ~ 80 ℃
    Suhu neundeun - 40 ℃ ~ 85 ℃
    Kalembaban relatif: 20% - 95% (henteu kondensasi)

    Structure

    Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk