ZR1000 Industri 4G GPS Sélular Router

Pedaran pondok:

ZP3000 series remote control gateway mangrupikeun gateway komunikasi nirkabel pikeun Internet of Things, anu ngadukung standar jaringan broadband mobile 3G / 4G sapertos FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA (HSPA +), CDMA2000 (EVDO), sareng TD-Scdma . Pangguna nyayogikeun fungsi transmisi jaringan gancang-gancang sareng gancang.


Detil Produk

Modél Pesenan

Pedaran pondok

Spésifikasi

Struktur

Aplikasi Adat

Kauntungan utama

● Ngagunakeun prosésor kinerja tinggi industri Qualcomm

   Qca9531 mangrupikeun chip solusi mainstream anu dirancang ku Qualcomm pikeun router anu cerdas, kalayan kinerja anu saé, konsumsi kakuatan rendah sareng aksés Internét anu langkung stabil.

mailt (2) 

● Alat bantosan Watchdog tiasa dianggo stabil 24 jam

mailt (3) 

● Lumaku pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi industri

● Manajemén jauh tina platform awan M2M

   Platform M2M utamina dianggo pikeun manajemén angkatan router, anu ngajantenkeun anjeun gampang ngartos sababaraha kaayaan alat sareng ngajantenkeun pangropéa langkung gampang. Fungsina kalebet monitoring status router, modifikasi jarak jauh tina parameter router, pamutahiran jauh tina router, jst.

mailt (4) 

Desain Industrial

● Cangkang logam lambaran

● isolasi Antistatik sareng éléktromagnétik

● Tegangan lega (7.5V ~ 32V)

● Résistansi suhu luhur sareng handap (-30 ℃ ~ 70 ℃)

 

Major Function

● Dukung jaringan 4G LTE, mundur cocog sareng 3G sareng 2G

● Ngarojong GPS / BeiDou

● Nyayogikeun port serial serial RS-232/485 standar

   Dukung port serial DTU (terminal transmisi data) fungsi, Dukungan MODBUS sareng protokol mqtt.

● Ngarojong WiFi, ngadukung IEEE802.11b / g / n

● Ngarojong sababaraha protokol VPN

   Kalebet GRE, PPTP, L2TP, IPSec, openVPN, N2N

● Dukung NAT 、 DMZ 、 QOS

● Diwangun dina firewall

   Éta sacara efektif tiasa nyegah gangguan sareng ngajantenkeun data langkung aman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ZR5000 WCDMA EV-DO 4GLTE-5 4GLTE-7 ngaropea
    HSPA + -
    EV-DO - -
    TD-Scdma - -
    FDD-LTE - -
    TDD-LTE - -
    RS232
    RS485
    2.4G wifi
    GPS
    Modél rujukan ZR1621S ZR1921S ZR1521S ZR1721S
    Catetan : ● Dukung - Sanés ngadukung ○ Opsional

    ZR1000 séri 3G / 4G nirkabel router mangrupikeun salah sahiji Internét tina Things router komunikasi nirkabel, anu ngadukung standar internasional FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA (HSPA +), CDMA2000 (EVDO), TD-Scdma 3G / 4G mobile broadband sistem jaringan, Nyayogikeun pangguna nganggo fungsi transmisi jaringan gancang-gancang sareng gancang.

      Parameter nirkabel 4G Modul nirkabel :
    Standar sareng pita frekuensi:
     Broadband teoritis
    Konsumsi listrik :
    Nampi sensitipitas :
    modul nirkabel tingkat industriFDD-LTE (Band1 / 3/5 | B1 / 3/5/7/8/20 | B2 / 4/5/12/13/17/25/26) TDD-LTE (Band38 / Band39 / Band40 / Band41) HSPA (850/900/1900 / 2100MHz) / GSM (850/900/1800 / 1900MHz)EV-DO (800MHz) 、 TD-Scdma (Band34 、 Band39)FDD / TDD LTE: Uplink 50Mbps / Downlink 100Mbps | HSPA +: Uplink 5.76Mbps / Downlink 21Mbps | EVDO: Uplink 1.8Mbps / Downlink3.1Mbps2 ~ 3W-108dBm
     Parameter nirkabel WiFi  Standar sareng frekuensi band broadband :
    Énkripsi kaamanan:
    Ngirimkeun kakuatan :
    Nampi sensitipitas:
    Ngarojong standar IEEE802.11b / g / n, laju pangluhurna 150Mbps / 300Mbps Dukung WEP, WPA, WPA2 sareng metode enkripsi anu sanés, fungsi WPS opsional 16-17dBm (11g) , 18-20dBm (11b) 15dBm (11n)<-72dBm@54Mpbs
       <-72dBm @ 54Mpbs Antarbeungeut Tipe
    LAN :
    Wan:
    Antarmuka industri:
    Lampu indikator:
    Antarmuka anteneu:
    SIM / USIMInterface :
    Antarmuka kakuatan:
    Tombol ngareset:1 port LAN, MDI adaptif / MDIX, panyalindungan isolasi éléktromagnétik internalPalabuhan 1 Wan, (tiasa dirobih janten port LAN), adaptif MDI / MDIX, protéksi isolasi éléktromagnétik internal 1 komunikasi RS232 / RS485 antar muka, cocog pikeun alat akuisisi sareng antar muka RS232 / 485Kalayan lampu 1X "PWR", 1X "WAN", 1X "LAN", lampu lampu 1X "NET", Diantarana, lampu "NET" mangrupikeun lampu tingkat tilu-tingkat, frékuénsi kedip-kedip pakait sareng kakuatan nilai sinyal , Wan (LAN tiasa dianggo deui)1 antarbeungeut anténeu SMA standar (3G / 4G), 1 antar muka anteneu SMA WiFi standar,1 standar SMA Aux / GPS / WiFi antar muka anteneu anu disimpen, impedansi ciri 50 ohm Push-rod SIM / slot kartu UIM, kartu protéksi nyalira henteu murag. 1.8v / 3V deteksi otomatis 7.5V ~ 32V, catu daya built-in panyalindungan overvoltage sakedapan
    Pencét tombol ieu 10 detik kanggo mulangkeun konfigurasi parameter alat pikeun nilai pabrik sasayogian tanaga Standar:
     DC 12V / 1A Karakteristik bentuknaCangkang :Diménsi : Beurat:Cangkang logam gulung tiis cangkang baja 100 * 95 * 25mm
     sakitar 260g Parameter anu sanés
    CPU:
    Lampu kilat / RAM :
    Suhu ngagawekeun:
    Suhu neundeun:
    Suhu relatif:560MHz128Mb / 1024Mb-30 ~ + 70 ℃-40 ~ + 85 ℃
      <95% henteu kondensasi  Diagram panganteur séri ZR1000asdfgdf (2)  Panel hareup: asdfgdf (1) 

    Structure

    Panel tukang:

    Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.