ZP3000 Jauh Gerbang Jauh

Pedaran pondok:

ZP3000 series remote control gateway mangrupikeun gateway komunikasi nirkabel pikeun Internet of Things, anu ngadukung standar jaringan broadband mobile 3G / 4G sapertos FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA (HSPA +), CDMA2000 (EVDO), sareng TD-Scdma . Pangguna nyayogikeun fungsi transmisi jaringan gancang-gancang sareng gancang.


Detil Produk

Modél Pesenan

Pedaran pondok

Spésifikasi

Struktur

Aplikasi Adat

Kauntungan utama

● Ngagunakeun prosésor kinerja tinggi industri Qualcomm

Qca9531 mangrupikeun chip solusi mainstream anu dirancang ku Qualcomm pikeun router anu cerdas, kalayan kinerja anu saé, konsumsi kakuatan rendah sareng aksés Internét anu langkung stabil.

mailt (2)

● Alat bantosan Watchdog tiasa dianggo stabil 24 jam

mailt (3)

● Lumaku pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi industri

● Manajemén jauh tina platform awan M2M

Platform M2M utamina dianggo pikeun manajemén angkatan router, anu ngajantenkeun anjeun gampang ngartos sababaraha kaayaan alat sareng ngajantenkeun pangropéa langkung gampang. Fungsina kalebet monitoring status router, modifikasi jarak jauh tina parameter router, pamutahiran jauh tina router, jst.

mailt (4)

Desain Industrial

● Cangkang logam lambaran

● isolasi Antistatik sareng éléktromagnétik

● Tegangan lega (7.5V ~ 32V)

● Résistansi suhu luhur sareng handap (-30 ℃ ~ 70 ℃)

 

fungsi utama

● Dukung jaringan 4G LTE, mundur cocog sareng 3G sareng 2G

● Dukung 1 X Wan, 1 X LAN atanapi 2 X LAN, bebas dikonfigurasi sareng tiasa dialihkeun

● Nyayogikeun port serial serial RS-232/485 standar, ngadukung port serial DTU (terminal transmisi data) fungsi

● Ngarojong WiFi, ngadukung IEEE802.11b / g / n

● Jaringan jarak jauh parangkat lunak Superlink pikeun ngawujudkeun transmisi multipoint point-to-point sareng point-to-

● Pangiriman data RS232 / 485 Jauh, ngadukung transmisi transparan nirkabel / protokol Modbus / MQTT


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ZP3000

    4G Pinuh Netcom

    4G Pinuh Netcom

    4G Pinuh Netcom

    4G Pinuh Netcom

    Vérsi ngaropea
    Wan / LAN               
    LAN               
    FDD-LTE               
    TDD-LTE               
    HSPA +               
    EV-DO               
    TD-Scdma               
    WIFI-802.11N               
    RS232               
    RS485               
    Modél rujukan

    ZP3720S

    ZP3721S

    ZP3740S

    ZP3741S

     

    Rangkaian produk ieu tiasa seueur dianggo dina kendali jarak jauh tina sababaraha PLC sareng layar sentuh dina bidang industri, unggah program sareng ngunduh, ngawaskeun status, jsb. Rupa-rupa alat jaringan, 232/485 alat sérial, komunikasi point-to-point, monitoring video, kumpulan data serial, jst.

     

     

    Parameter nirkabel 4G

    • Modul nirkabel :
    • Standar sareng pita frekuensi :

     

    • Broadband teoritis:
      • Konsumsi listrik:
      • Nampi sensitipitas:
    Modél nirkabel tingkat industriFDD-LTE (Band1 / 3/5 | B1 / 3/5/7/8/20 | B2 / 4/5/12/13/17/25/26) TDD-LTE (Band38 / Band39 / Band40 / Band41) HSPA (850/900/1900 / 2100MHz) / GSM (850/900/1800 / 1900MHz)

    EV-DO (800MHz) 、 TD-Scdma (Band34 、 Band39)

    FDD / TDD LTE: Uplink50Mbps / Downlink100Mbps | HSPA +: Uplink5.76Mbps / Downlink21Mbps |

    EVDO: Uplink1.8Mbps / Downlink3.1Mbps

    2 ~ 3W

    -108dBm

    Parameter nirkabel WIFI
    • Standar sareng band broadband :
    • Énkripsi kaamanan :
    • Ngirimkeun kakuatan :
    • Nampi sensitipitas :
    Dukung standar IEEE802.11b / g / nSupport WEP, WPA, WPA2 sareng metode enkripsi anu sanés, fungsi WPS opsional

    16-17dBm (11g) , 18-20dBm (11b) 15dBm (11n)

    <-72dBm@54Mpbs

    • <-72dBm @ 54Mpbs

    Wan / LAN :

    1 * WAN + 1 * LAN atanapi 2 * LAN ku dua antar muka Ethernet (stop kontak RJ45), adaptif MDI / MDIX, catu daya panyalindungan isolasi éléktromagnétik internal sareng port serial

    1 komunikasi RS232 / RS485 interface, cocog pikeun alat akuisisi nganggo RS232 / 485 interface 1X "PWR", 1X "Wan", 1X "LAN", 1X "NET", 1X "SYS", 1X "WiFi" lampu indikator, diantarana lampu "NET" mangrupikeun lampu sorot tilu tingkat kalayan frekuensi kedip-kedip Kakuatan sinyal anu saluyu, WAN (LAN tiasa dianggo deui) 1 antar muka anténeu SMA standar (3G / 4G), 1 antar muka anténeu SMA standar (Aux),

    2 standar SMA WiFi / GPS antar muka anteneu, impedansi karakteristik 50 ohm standar laci kelas industri-tipe SIM / panganteur kartu USIM, 1.8v / 3V deteksi otomatis 7.5V ~ 32V (standar DC 12V / 1A), pasokan listrik internal panyalindungan overvoltage

     

    Pencét tombol ieu 10 detik kanggo mulangkeun konfigurasi parameter alat pikeun nilai pabrik

    • Antarbeungeut Tipe
    • Panganteur blok Terminal :
    • Port serial industri :
    • Lampu indikator:
    • Antarmuka anteneu:
    • Antarmuka SIM / USIM:
    • Antarmuka kakuatan:
    Tombol ngareset:
    • sasayogian tanaga
    Standar :
    DC 12V / 1A
    • Karakteristik bentukna
    • Padumukan:
    • Diménsi:
    Beurat:
    • Logam waja tiis-digulung perumahan waja 102 * 100 * 41mm355g kalayan rel pituduh, 332g tanpa rel pituduh
    CPU:
    • 560MHz
    Lampu kilat / RAM :
    128Mb / 1024Mb
    • Parameter anu sanés
    Suhu ngagawekeun:
    • -30 ~ + 70 ℃
    Suhu neundeun:
    • -40 ~ + 85 ℃
    Kalembaban relatif:
     

    <95% henteu kondensasi

    Diagram panganteur séri ZP3000image16.jpeg Panel hareup:image18.png Panel tukang:image17.png

    Structure

    Majelis: rel

    Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami