ZR5000 Industrial 4G sélular Router

Pedaran pondok:


Detil Produk

Modél Pesenan

Pedaran pondok

Spésifikasi

Struktur

Aplikasi Adat

Utama Akauntungan

● Nganggo Dual inti 880mhz prosésor kinerja tinggi industri

   Éta chip solusi mainstream anu dirancang pikeun router anu cerdas, kalayan kinerja anu saé, konsumsi kakuatan rendah sareng aksés Internét anu langkung stabil.

mailt (2) 

● port Gigabit Ethernet

   Opat palabuhan LAN Gigabit sareng hiji port Gigabit WAN

 mailt (3)

● Alat bantosan Watchdog tiasa dianggo stabil 24 jam

mailt (4) 

● Lumaku pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi industri

● Manajemén jauh tina platform awan M2M

   Platform M2M utamina dianggo pikeun manajemén angkatan router, anu ngajantenkeun anjeun gampang ngartos sababaraha kaayaan alat sareng ngajantenkeun pangropéa langkung gampang. Fungsina kalebet monitoring status router, modifikasi jarak jauh tina parameter router, pamutahiran jauh tina router, jst.

mailt (1) 

Desain Industrial

● Cangkang logam lambaran

● isolasi Antistatik sareng éléktromagnétik

● Tegangan lega (7.5V ~ 32V)

● Résistansi suhu luhur sareng handap (-30 ℃ ~ 70 ℃)

Major Function

● Dukung jaringan 4G LTE, mundur cocog sareng 3G sareng 2G

● Dukung kabel sareng balancing beban 4G atanapi cadangan, saklar otomatis

   Data na dikirimkeun ku kawat heula, sareng 4G ngalih otomatis nalika kawat henteu normal, anu sacara efektif tiasa ngahémat lalu lintas kartu SIM.

 

● Nyayogikeun port serial serial RS-232/485 standar

   Dukung port serial DTU (terminal transmisi data) fungsi, Dukungan MODBUS sareng protokol mqtt.

● Ngarojong WiFi, ngadukung IEEE802.11b / g / n

● Ngarojong sababaraha protokol VPN

   Kalebet GRE, PPTP, L2TP, IPSec, openVPN, N2N

● Dukung NAT 、 DMZ 、 QOS

● Diwangun dina firewall

   Éta sacara efektif tiasa nyegah gangguan sareng ngajantenkeun data langkung aman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ZR5000 WCDMA EV-DO 4GLTE-5 4GLTE-7 ngaropea
    HSPA + -
    EV-DO - -
    TD-Scdma - -
    FDD-LTE - -
    TDD-LTE - -
    RS232
    RS485
    2.4G wifi
    Modél rujukan ZR5621S ZR5921S ZR5521S ZR5721S
    Catetan : ● Dukung - Sanés ngadukung ○ Opsional

    Router broadband sél ZR5000 mangrupikeun router komunikasi nirkabel pikeun Internet of Things, anu ngadukung standar internasional FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA (HSPA +), CDMA2000 (EVDO), sareng jaringan broadband mobile TD-Scdma 3G / 4G standar pikeun pamaké. Nyayogikeun fungsi transmisi jaringan gancang-gancang anu merenah sareng gancang.

      ● modul nirkabel :   modul nirkabel tingkat industri
    Parameter nirkabel 4G     ● Standar sareng frékuénsi pita : FDD-LTE (Band1 / 3/5 | B1 / 3/5/7/8/20 | B2 / 4/5/12/13/17/25/26) TDD-LTE (Band38 / Band39 / Band40 / Band41) HSPA (850/900/1900 / 2100MHz) / GSM850 / 900/1800 / 1900MHz
        EV-DO (800MHz) 、 TD-Scdma (Band34 、 Band39)
    ● Broadband teoritis:   FDD / TDD LTE: Uplink 50Mbps / Downlink 100Mbps | HSPA +: Uplink 5.76Mbps / Downlink 21Mbps | EVDO: Uplink 1.8Mbps / Downlink3.1Mbps
    ● nampi sensitipitas :   -108dBm
    ● Standar sareng frekuensi band broadband : Ngarojong standar IEEE802.11b / g / n, laju pangluhurna 150Mbps / 300Mbps
    Parameter nirkabel WiFi      ● Énkripsi kaamanan:  
    ● kakuatan ngirimkeun: Dukung WEP, WPA, WPA2 sareng metode enkripsi anu sanés, fungsi WPS opsional 16-17dBm (11g) , 18-20dBm (11b) 15dBm (11n)
    ● nampi sensitipitas: <-72dBm@54Mpbs
    <-72dBm @ 54Mpbs ● LAN :
    4 palabuhan Ethernet (stop kontak RJ45), adaptif MDI / MDIX, panyalindungan isolasi éléktromagnétik internal ● Wan:
    Port 1 Wan (tiasa dirobih janten port LAN), adaptif MDI / MDIX, protéksi isolasi éléktromagnétik internal 1 komunikasi RS232 / RS485 antar muka, cocog pikeun alat-alat akuisisi sareng antar muka RS232 / 485 Kalayan 1X "WAN", 4X "LAN", 1X "PWR", 1X "WIFI", lampu indikator 1X "SIM", anu hartosna lampu "SIM" (sinyal Kuat: 3 lampu hurung, sinyal: 2 lampu hurung, sinyal lemah: 1 lampu hurung, teu aya sinyal: teu aya lampu ) ● panganteur industri:
    1 antar muka anteneu SMA 4G standar, 1 antar muka anteneu SMA WiFi standar, Antarbeungeut Tipe     ● Lampu indikator:
    1 antar muka anteneu SMA Aux / GPS standar, impedansi ciri 50 ohm ● Antarmuka anteneu:
    Slot kartu SIM / UIM push-rod, kartu panyalindungan nyalira henteu murag. 1.8v / 3V deteksi otomatis 7.5V ~ 32V (standar DC 12V / 1.5A), catu daya built-in panyalindungan overvoltage sakedapan ● Antarmuka SIM / USIM:
    Pencét tombol ieu 10 detik kanggo mulangkeun konfigurasi parameter alat pikeun nilai pabrik  
    ● Antarmuka kakuatan:  
    ● Tombol ngareset: sasayogian tanaga  ● Standar:  
    DC 12V / 1.5A ● Cangkang :  
    Lambaran logam cangkang baja digulung tiis 152 * 104 * 25mm Karakteristik bentukna   ● Diménsi :
    sakitar 410g  
    ● beurat: ● CPU :  
    560MHz Parameter anu sanés    ● Lampu kilat / RAM :
    128Mb / 512Mb ● Suhu ngagawekeun :
    -30 ~ + 70 ℃ ● Suhu panyimpenan :
    -40 ~ + 85 ℃ ● kalembaban relatif :
    <95% henteu kondensasi  Diagram panganteur séri ZR5000 laisngd (2)   Panel hareup:laisngd (1)

    Structure

    Panel tukang:

    Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.