ZR2000 Industrial 4G Router

Pedaran pondok:

Anggo jaringan 2/3 / 4G pikeun nyayogikeun pangguna kana fungsi transmisi nirkabel, ngadukung FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA, EVDO, GSM sareng standar komunikasi internasional anu sanés. Ngadopsi prosesor industri performa tinggi Qualcomm QCA9531 sareng modul nirkabel, sareng 1 port serial (RS232 atanapi RS485), 2 port Ethernet sareng 1 interface WiFi.


Detil Produk

Modél Pesenan

Spésifikasi

Struktur

Unduh

Aplikasi Adat

Kauntungan utama

※ Ngagunakeun prosesor kinerja tinggi industri Qualcomm

   Qca9531 mangrupikeun chip solusi mainstream anu dirancang ku Qualcomm pikeun router anu cerdas, kalayan kinerja anu saé, konsumsi kakuatan rendah sareng aksés Internét anu langkung stabil.

mailt (2) 

Equipment Alat bantu Watchdog tiasa dianggo stabil 24 jam

mailt (3) 

※ Lumaku pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi industri

Management Jauh manajemén platform awan M2M

   Platform M2M utamina dianggo pikeun manajemén angkatan router, anu ngajantenkeun anjeun gampang ngartos sababaraha kaayaan alat sareng ngajantenkeun pangropéa langkung gampang. Fungsina kalebet monitoring status router, modifikasi jarak jauh tina parameter router, pamutahiran jauh tina router, jst.

 mailt (4)

Desain Industrial

※ Cangkang logam lambaran

※ Isolasi antistatik sareng éléktromagnétik

Voltage Tegangan lega (7.5V ~ 32V)

Resistance résistansi suhu luhur sareng handap (-30 ℃ ~ 70 ℃)

fungsi utama

※ Dukung jaringan 4G LTE, mundur cocog sareng 3G sareng 2G

※ Dukung kabel sareng balancing 4G atanapi cadangan, saklar otomatis

   Data na dikirimkeun ku kawat heula, sareng 4G ngalih otomatis nalika kawat henteu normal, anu sacara efektif tiasa ngahémat lalu lintas kartu SIM.

mailt (1) 

※ Nyayogikeun port serial serial RS-232/485 standar

   Dukung port serial DTU (terminal transmisi data) fungsi, Dukungan MODBUS sareng protokol mqtt.

※ Ngarojong WiFi, ngadukung IEEE802.11b / g / n

※ Ngarojong sababaraha protokol VPN

   Kalebet GRE, PPTP, L2TP, IPSec, openVPN, N2N

※ Dukung NAT 、 DMZ 、 QOS

※ Diwangun dina firewall

   Éta sacara efektif tiasa nyegah gangguan sareng ngajantenkeun data langkung aman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Daptar Pilihan Produk

    Modél

    ZR2721A

    ZR2721V

    ZR2721E

    ZR2721S

    Meunteun

    Ucing4

    Ucing4

    Ucing4

    Ucing4

    FDD-LTE

    B2 / 4/5/12/13/17 / B18 / B25 / 26

    B1 / 3/5/7/8/28

    B1 / 3/5/7/8/20

    B2 / 4/5/12/13/17 / B18 / B25 / 26

    TDD-LTE

    B41

    B40

    B40

    B40

    WCDMA

    B2 / 4/5

    B1 / 5/8

    B1 / 5/8

    B2 / 5/8

    EVDO

    BC0 / 1

    Teu aya

    Teu aya

    Teu aya

    GSM

    850 / 1900MHz

    850/900/1800 / 1900MHz

    900 / 1800MHz

    850/900/1800 / 1900MHz

    Wifi

    802.11b / g / n / , 150Mbps

    802.11b / g / n / , 150Mbps

    802.11b / g / n / , 150Mbps

    802.11b / g / n / , 150Mbps

    Palabuhan Serial

    RS232

    RS232

    RS232

    RS232

    Port Ethernet

    Jutaan Port Ethernet

    Jutaan Port Ethernet

    Jutaan Port Ethernet

    Jutaan Port Ethernet
    Catetan: Anjeun tiasa milih henteu kedah WiFi, sareng RS232 tiasa digentos ku RS485.

    Nagara Panawaran

    ZR2721A USA / Kanada / Guam, jsb
    ZR2721V Australia / Selandia Baru / Taiwan, jsb

    ZR2721E

    Asia Tenggara: Taiwan, Indonesia / India / Thailand / Laos / Malaysia / Singapura / Korea / Vietnam, jsbAsia Kulon: Qatar / UAE, jsbÉropa: Jérman / Perancis / Inggris / Italia / Bélgia / Walanda / Spanyol / Rusia / Ukraina / Turki / Mongol Luar, jsbAfrika: Afrika Kidul / Aljazair / Basisir Gading / Nigeria / Mesir / Madagaskar, jsb
    ZR2721S Méksiko / Brasil / Argéntina / Chili / Peru / Kolombia, jsb

    4G Parameter

    ● modul nirkabel: Modul sélulér industri
    ● Broadband teoritis: Max 150Mbps (DL) / 50Mbps (UL)
    ● Kirimkeun kakuatan: <23dBm
    ● nampi sensitipitas: <-108dBm

    Parameter WiFi

    ● Standar: Ngarojong standar IEEE802.11b / g / n
    ● Broadband teoritis: 54Mbps (b / g); 150Mbps (n)
    ● Énkripsi Kaamanan: Éta ngadukung rupa-rupa énkripsi WEP, WPA, WPA2, jsb.
    ● Kirimkeun kakuatan: Ngeunaan 15dBm (11n); 16-17dBm (11g); 18-20dBm (11b)
    ● nampi sensitipitas: <-72dBm@54Mpbs

    <-72dBm @ 54Mpbs

    Antarbeungeut Tipe ● hayang:
    1 10 / 100M port Ethernet (stop kontak RJ45), adaptif MDI / MDIX, tiasa ngalih ka LAN ● LAN:
    1 10 / 100M port Ethernet (stop kontak RJ45), MDI adaptif / MDIX ● Serial:
    1 palabuhan RS232 atanapi Rs485, laju baud 2400 ~ 115200 bps ● Lampu Indikator:
    Kalayan lampu "PWR", "WAN", "LAN", "NET" ● Antenna:
    2 antar muka anteneu awéwé SMA standar, nyaéta sélular sareng WiFi ● SIM / USIM:
    Antarmuka kartu standar 1.8V / 3V ● Kakuatan:
    Jack kakuatan 3-PIN standar, voltase ngabalikkeun sareng perlindungan langkung-voltase ● ngareset:

    Balikkeun router kana setélan standar pabrik aslina

    Kakuatan ● Daya Standar:
    DC 12V / 1A ● Kisaran Kakuatan:
    DC 7.5 ~ 32V ● Konsumsi:

    <3W @ 12V DC

    Diménsi Fisik ● Cangkang:
    Lambaran logam baja digulung tiis ● Ukuran:
    Sakitar 95 x 70 x 25 mm (Teu kalebet asesoris sapertos anteneu) ● Beurat Mesin Bare:

    Sakitar 210g (Teu kalebet asesoris sapertos anteneu)

    Hardwarena ● CPU:
    Industrial 32bits CPU, Qualcomm QCA9531,650MHz ● FLASH / RAM:

    16MB / 128MB

    Anggo Lingkungan ● Suhu Operasi:
    -30 ~ 70 ℃ ● Suhu Panyimpenan:
    -40 ~ 85 ℃ ● Kalembaban relatif:

    ZR2000 Industrial 4G Router

    <95% henteu kondensasi

    ZR2000 Industri 4G Sélular Router Spesifikasi

    Manual Operasi Umum Chilink Industrial Routers

    Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.