ZR9000 5G Dual SIM Card sélular Router

Pedaran pondok:


Detil Produk

Modél Pesenan

Pedaran pondok

Spésifikasi

Struktur

Aplikasi Adat

Utama Akauntungan

● Nganggo Dual inti 880mhz prosésor kinerja tinggi industri

   Éta chip solusi mainstream anu dirancang pikeun router anu cerdas, kalayan kinerja anu saé, konsumsi kakuatan rendah sareng aksés Internét anu langkung stabil.

lisngd (4) 

● Selapkeun 2 kartu SIM dina waktos anu sami

   Sim1 langkung dipikaresep, sareng sim2 otomatis di-swit nalika Sim1 dipegatkeun

lisngd (3) 

● port Gigabit Ethernet

   Opat palabuhan LAN Gigabit sareng hiji port Gigabit WAN

● Kecepatan tinggi, latency handap

● Alat bantosan Watchdog tiasa dianggo stabil 24 jam

lisngd (1) 

● Lumaku pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi industri

● Manajemén jauh tina platform awan M2M

   Platform M2M utamina dianggo pikeun manajemén angkatan router, anu ngajantenkeun anjeun gampang ngartos sababaraha kaayaan alat sareng ngajantenkeun pangropéa langkung gampang. Fungsina kalebet monitoring status router, modifikasi jarak jauh tina parameter router, pamutahiran jauh tina router, jst.

lisngd (2)

Desain Industrial

● Cangkang logam lambaran

● isolasi Antistatik sareng éléktromagnétik

● Tegangan lega (7.5V ~ 32V)

● Résistansi suhu luhur sareng handap (-30 ℃ ~ 70 ℃)

 

Major Function

● Dukung jaringan 4G LTE, mundur cocog sareng 3G sareng 2G

● Nyayogikeun port serial serial RS-232/485 standar

Dukung port serial DTU (terminal transmisi data) fungsi, Dukungan MODBUS sareng protokol mqtt.

● Ngarojong WiFi, ngadukung IEEE802.11b / g / n

● Ngarojong sababaraha protokol VPN

Kalebet GRE, PPTP, L2TP, IPSec, openVPN, N2N

● Dukung NAT 、 DMZ 、 QOS

● Diwangun dina firewall

   Éta sacara efektif tiasa nyegah gangguan sareng ngajantenkeun data langkung aman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • lisjd

    ZR9000 séri industri-grade 4G / 5G router nirkabel mangrupikeun generasi anyar router mobile anu dikembangkeun sacara mandiri ku Shenzhen ChiLink IOT Technology Co., Ltd. Éta ngahijikeun 5G / 4G / 3G, sareng 2.4G sareng 5.8G WiFi, ngiringan, ngaganti, jaringan manajemén, VPN, Firewall, kaamanan sareng téknologi sanés. Éta nyayogikeun fitur parangkat lunak sapertos perutean statik / pangarahan dinamis, 5G / 4G / 3G dial-up, QOS, sareng IoT pinter. Mangrupikeun alat jaringan ujung-ujung anu épéktip hemat, énggal didamel ku ChiLinkIoT.

    Parameter nirkabel 5G
    • Modul nirkabel :
    • Band standar sareng frekuensi :

     

     

    • Broadband teoritis :
    • Konsumsi listrik :
      • Nampi sensitipitas :
    Modél nirkabel tingkat industri NR (n41 / n77 / n78 / n79) FDD-LTE (B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B28) TDD-LTE (B34 / B38 / B39 / B40 / B41) HSPA (850 / 900/1900 / 2100MHz) / GSM850 / 900/1800 / 1900MHzEV-DO (800MHz) 、 TD-Scdma (Band34 、 Band39)

    5G Sub-6G: Uplink300Mbps / Downlink4Gbps LTE CAT20: Uplink150Mbps / Downlink2.4Gbps

    2 ~ 3W

    -109dBm

    Parameter nirkabel WIFI
    • Standar :
    • Broadband :
    • Énkripsi kaamanan :
    • Pangguna anu tiasa diaksés :
    Dukung IEEE802.11b / g / n / a / ac standard2.4GHz 2 * 2MIMO, tingkat transmisi maksimum téoritis 300Mbps, 5.8GHz 2 * 2MIMO, laju pangiriman maksimum téoritis 4.8Gbps ngadukung WEP, WPA, WPA2 sareng metode énkripsi sanés 64individual
    Antarbeungeut Tipe
    • LAN :
    • Wan:
    • Panganteur industri :
    • Lampu indikator :
    • Antarmuka anteneu :
    • Antarmuka SIM / USIM :
    • Antarmuka kakuatan :
    • Tombol ngareset :

    4 palabuhan LAN Gigabit, adaptif MDI / MDIX, elektro internal 1 Gigabit WAN port (tiasa dirobih janten port LAN), perlindungan isolasi éléktromagnétik adapti internal

    1 komunikasi RS485 / antarmuka RS232, cocog pikeun ac 1X "PWR", 1X "WAN", 4X "LAN", 1X "WiFi" sareng 6X "sinyal" dina

    8 antarbeuteup anténeu SMA standar (4G / 5G), 1 standar S 1 standar SMA Aux / GPS / WiFi ditangtoskeun anténsina antonéster 2 tipe laci kelas industri-standar SIM / kartu USIM i 7.5V ~ 32V, catu daya overvoltage sementara Pencét tombol ieu 10 detik kanggo mulangkeun parameter na

    perlindungan isolasi magnét pikeun MDI / MDIX, alat kuisisi nganggo RS485 / 232 interface dicator lightsMA antena WiFi antena, e

    nterface, 1.8V / 3V otomatis deteksi otomatis

    konfigurasi alat pikeun nilai pabrik

    sasayogian tanaga
    • Standar :
    DC 12V / 1.5A
    Karakteristik bentukna
    • Cangkang :
    • Diménsi :
    • Beurat:
    Cangkang logam gulung tiis cangkang baja 190 * 100 * 45mm ngeunaan 675g
    Parameter anu sanés
    • CPU:
    • Lampu kilat / RAM :
    • Suhu ngagawekeun :
    • Suhu gudang :
    • Kalembaban relatif:
    880MHz dual core 256Mb / 2048Mb-30 ~ + 70 ℃ -40 ~ + 85 ℃ <95% non-kondensasi
    Zr9000 séri interfacediagram Panel hareup:image43.png Panel tukang:image44.png

    Structure

    Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    punten pastikeun pikeun ngeusian kontak anjeun lengkep Cara sareng peryogi inpormasi.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami