RouterZS5000

Pedaran pondok:


Detil Produk

Modél Pesenan

Pedaran pondok

Spésifikasi

Struktur

Aplikasi Adat

Desain Kelas Industri

Anggo modul nirkabel kelas industri performa tinggi

Anggo prosesor kelas industri 32-bit anu performa tinggi

Dukung modeu daya handap, kalebet modeu bobo, login waktos atanapi modeu logout sareng modeu ngamimitian atanapi mode shutdown

Anggo cangkang CRS pelat logam, disipasi panas saé

Sumber kakuatan : 7.5V ~ 32V DC (diperpanjang janten 36V Maksimum)

Gelar panyalindungan : IP34 (Max IP51)

 

Karakteristik jaringan

Port Gigabit Ethernet 、 Deteksi fluks palabuhan

Link pangimeutan real-time

Rupa-rupa protokol VPN (PPTP 、 L2TP 、 IPSec 、 OPENVPN)

Fungsi port DTU port serial ngadukung

Dukungan telepon upami diperyogikeun (audio, SMS, atanapi pemicu data)

Ngadukung UPnP Stabil sareng Terpercaya

Anggo pangawas anu diwujudkeun ku parangkat lunak sareng pakakas babarengan sareng mékanisme deteksi tautan multi-tingkat, kalayan kamampuan deteksi otomatis lepat, pamulihan otomatis, pikeun mastikeun alat-alat pikeun dianggo dina cara anu stabil sareng dipercaya

Mékanisme tés diri pikeun mastikeun panumbu sareng alarm

Perlindungan ESD pikeun unggal palabuhan, nyegah kejutan statis

lampu indikator sinyal jaringan nirkabel

 

Jauh Manajemén

Konfigurasi parameter jauh

Cadangan parameter jauh

Remote restart sareng log query

Pamutahiran jauh

Monitoring online

 

Karakteristik fungsi

Dukung 4G LTE, turun WCDMA GPRS cocog, EDGE

Ngarojong 1WAN + 4LAN, nyayogikeun panganteur RS232 / 485

Ngarojong WIFI , IEEE802.11b / g / n

Ngarojong balancing sareng jaringan nirkabel balancing

Dukung hardware WDT, nyayogikeun mékanisme anti log kaluar, mastikeun terminal data online salamina

Dukung PPTP 、 L2TP 、 GRE, rupa-rupa protokol VPN

Ngarojong protokol manajemén SNMP

Ngarojong DHCP , DDNS , firewall , NAT , sareng DMZ

Dukung ICMP , TCP , UDP , Telnet , FTP , HTTP , HTTPS protokol

Dukung slot kartu SIM / UIM pusher


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ZS5000

    4G

    Modeu Tunggal

    Dual SIM

    Dual Mode

    Dual SIM

    WAN

    LAN1-4

    802.11n WIFI

    HSDPA

    HSUPA

    HSPA +

    EV-DO

    TD-Scdma

    FDD-LTE

    TDD-LTE

    GPS

    RS232

    RS485

    Kartu Tunggal

    -

    -

    Kartu Dobel

    Modél Rujukan

    ZS5721S

    ZS5721S-D

    ZS5221S-77

    ZS5000 seri router lega-band sélulér mangrupikeun internét hal router komunikasi nirkabel, nganggo WCDMA / HSUPA / HSPA + 、 EV-DO 、 LTE, jsb, pikeun nyayogikeun fungsi pangiriman jaringan anu saé sareng gancang.

    Parameter nirkabel
    Modul nirkabel : Modél nirkabel kelas industri
    Frékuénsi Standar : 4G | FDD-LTE (B1 / B2 / B4 / B5 / B8 / B13 / B17) 、 3G (850/900/1900 / 2100MHz)Ngarojong GSM850 / 900/1800 / 1900MHzNgarojong GPRS / EDGE KELAS 12
    Bandwidth Teoritis : HSUPA: 5.76 / 7.2Mbps | HSPA +: 5.76 / 21Mbps | FDD LTE: 50 / 100Mbps
    Kirimkeun Kakuatan : <24dBm
    Narima Sensitipitas : <-109dBm

     

    <-109dBmParameter nirkabel
    WIFI Standar na lebar band frekuensi :
    Dukung IEEE802.11b / g / n, Max 150Mbps / 300Mbps 【opsional】 Énkripsi kaamanan :
    Kirimkeun Kakuatan : Dukung WEP 、 WPA 、 WPA2 , Fungsi WPS opsional
    Narima Sensitipitas : <-72dBm@54Mpbs

     

    16-17dBm (11g) , 18-20dBm (11b) 15dBm (11n)
    <-72dBm @ 54Mpbs Antarbeungeut Tipe
    LAN : 4 panganteur Ethernet (RJ45) , adaptasi diri MDI / MDIX, blok insulasi éléktromagnétisme internal Wan:Pelabuhan Serial :
    Antarmuka 1 Wan, adaptasi diri MDI / MDIX, blok insulasi éléktromagnétisme internal 1 palabuhan RS485 / RS232
    Lampu anu nunjukkeun : Kalayan "WAN", 4x "LAN", "WLAN", "NET" opat nunjukkeun lampu, "NET" mangrupikeun indikator warna (beureum: sinyal jaringan kirang; Jeruk: sinyal jaringan umum; héjo: sinyal jaringan saé )
    Antarmuka anteneu : 4 antar muka anteneu SMA standar (2 X 4G 、 AUX / GPS 和 WIFI) , 50 ohm impedansi ciri;
    Antarmuka SIM / UIM : Slot kartu SIM / UIM pusher, nyalindung nyalindung ka kartu henteu ragrag. 1.8V / 3V deteksi otomatis  
    Palabuhan Sumber Daya : 7.5V-32V (standar DC12V / 1.5A), panangtayungan overvoltage sakedik kakuatan

     

    ZS5000Tombol Reset : 
    anggo tombol ieu pikeun ngabalikeun sadaya suhunan parameter konfigurasi kana nilai standar  lsid (1)

     

     Interface séri  lsid (2)

     

     

    Panel Hareup :Panel Hideung :Sasayogian tanagaDaya standar: DC 12V / 1.5ACiri WangunCangkang: Cangkang piring Logam Diménsi: 150 × 102 × 25.5mmTimbangan: Sakitar 530gParameter anu sanésCPU : MIPS32 74K Inti. 533MHz / 560DMIPsLampu kilat / RAM : 64Mb / 256MbSuhu ngagawekeun : -30 ~ + 75 ℃

    Structure

    Suhu Panyimpenan : -40 ~ + 85 ℃

    Kalembaban relatif: <95% henteu koagulasi

    Perusahaan urang gaduh tim R&D kalayan pangalaman pangwangunan anu euyeub, anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu khusus.

    Punten kirimkeun inpormasi dasar anjeun (nami, nami perusahaan, inpormasi kontak) sareng sarat produk ku email (sales@chilinkIot.com) ka kami, kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.